icon

Mám obavy z nádoru v hlave. Je to možné?

6. okt 2025

Zdravím myslíte že po roku a pól pichania do hlavy a tlaky v hlave nie bolesti ani žiadne iné poruchy že by som mohla mať aj nádor na mozgu ? Mal niekto nádor ako Vám to začalo ?

anonym_859f39
6. okt 2025

Pozerám do vešteckej gule a tá hovori, že nie.

Ale zdravý rozum káže ísť na vyšetrenie k lekárovi a prediskutovať problém s pichanim v hlave s ním

cacorka2704
6. okt 2025

Ja mam pichanie v hlave uz cca 2 roky. Ziadny doktor mi s tym nic nerobi a ani ziadme tabletky mi nezaberaju. Z coho to je neviem

sisamisaaa
6. okt 2025
@cacorka2704

Ja mam pichanie v hlave uz cca 2 roky. Ziadny doktor mi s tym nic nerobi a ani ziadme tabletky mi nezaberaju. Z coho to je neviem

@cacorka2704 Ak ťa pichá v hlave a nemáš tam nález, tak ti doktor ani nemá ako pomôcť, nemá čo spraviť a rovnako aj tabletky. Ale môžeš si pomôcť sama ak vieš ako. Kuk na toto video plus kľudne ostatné v tomto kanáli:

https://www.youtube.com/watch?v=vsvnKMXqWdE
kp7333
6. okt 2025

@anonym_autor na neurologii si bola?

anonym_363efb
6. okt 2025

@anonym_autor Treba ísť na vyšetrenie k lekárom .Ale, čo poznám osoby,ktoré mali nádor v hlave, tak ich hlava nebolela. Začali mať problémy s chôdzou, ďalší mal žilky v oku popraskané. Záleží kde je nádor a na čo tlačí. Po roku a pol, ak by bol zhubný by si tu už nebola.

anonym_bfbe01
6. okt 2025

@anonym_autor najskôr z chrbtice

anonym_b4636a
6. okt 2025

Pól je severny/juzny

tim23
6. okt 2025

@anonym_autor daj si vyšetriť krčnú chrbticu

anonym_db7508
6. okt 2025

@anonym_autor tak potom to mame vsetci, kazdeho druheho picha hlava , neblazni, to moze byt hocico, chrbtica ci oci...

anonym_b60f72
6. okt 2025

znovu ta ista tema ? nestacila ta prva ? mozno sa skor na psychicke zdravie zameraj

anonym_ccd6ae
6. okt 2025

@anonym_autor nasaď magnézium a uprav stravu, uvolní to stuhnute krčné svalstvo pichanie aj tlaky v hlave prestanú.