Mám pocit hrče v krku
Dobrý deň, už dlhšiu dobu mám problém s divný pocitom hrče v krku, štítnu žľaza v poriadku aj endokrinológogické veci, viem môže to byť aj zo stresu. Neviete mi poradiť ako sa toho zbaviť?
Tiez mam niejaku hrcu v krku.ale mna aj boli krcna chrbtica.tak neviem kde skor.ci ist najprv na vysetrenie stitnej alebo na krcne alebo na vysetrenie s chrbticou.preslo vam to uz? Ja to riesim tak tyzden.nemam to stale.ale tak dva dni nic a na treti tu hrcu citim.akoby ma niekto dusil
@luciar260 bola som na neurologii.robili rengeny.a zistili ze som zablokovana v krcnej chrbtici a tak tlaci na hrud a krk.krk mi stale zviera, stahuje.ked beriem lieky je to ok.ak prestanem brat lieky je to znova.beriem dorsiflex, flector, algifen
@miskanathan ahoj, prosím ťa lieky si mala voľnopredajné alebo predpísané od dr?
Dobrý deň, už asi mesiac pociťujem hrčku v krku keď prehltam tak ju necítim.... mam problémy z krčnou chrbticou 2 roky ale nikdy som necítila nič také mam pocit ako keby ma niekto dusil nevie niekto z čoho to môže byť ?

@kajka009 ahoj. Ja som mala pocit hrcky v krku a pomohli mi lieky na alergiu. Bol to vlastne akoby opuch. No ked ti vysetrovali stitnu to by ti lekarka asi povedala ze je tam opuch. I ked mne napr v hrdle nebolo nic fyzicky vidiet, lieky pomohli na ten pocit.