Mám pocit opilosti
Dobrý večer má niekto skúsenosť takú že sa cítil akoby opití tak čudný pocit koľko to u vás trvalo
Nizky cukor? Skus si dat nieco sladke
@060106 ráno som mala ešte vnútornú horúčku mala som aj zázvorový čaj ako sem tam som sa postavila že niečo urobím a potom som šla znovu robiť mávam aj brnenie nôh vnútorné chvenie akoby sa mi všetko vnútri sťahovalo mávala som aj búšenie srdca to chvalabohu som už nemala ale to brnenie nôh a vnútro a ešte ten pocit opilosti no hrôza ako to vie obmedzovať.
@lussy1234 Ja to tiež toto mávam tak pár krát do roka.Naposledy ma to chytilo pred pár týždňami a je to z nízkeho tlaku väčšinou.Ja ho mávam tiež nizky.A trvalo to vždy niekolko hodín.Tak sa somnou všetko krútilo že som skoro aj v sprche padla.Potom som išla rýchlo do postele a ráno už som bola ok.Ked ma to chytí počas dňa tak káva pomôže
@loliki vyskúšam si dať zajtra tu kávu aspoň takú zarovnanu lebo ja pijem kávu od 18rokou teraz mám 34 a ako boli naposledy tie vysoké teploty vtedy som ju vysadila kofeinovu kávu.robili aj EKG všetko poriadku aj odbery všetko v poriadku to som bola v nemocnici na prepustacej správe som mala ako neaku skratku CA negatív to som nemohla nájsť na nete čo to znamená musím sa opitat lekára aj štítnu žľazu tie hormóny aj to som mala dobré
mozno to bude zniet blbo, ale test na koronu ste si nerobili? lebo ja ked som mala koronu som ani nebola chora, ale mala som podobne priznaky ako opisujete: bolest medzi lopatkami, potom taky tlak na hrudi, palilo ma tam, bolest hlavy, tocil sa mi svet ked som dlhsie stala, oci sa mi krizili...
ale moze to byt aj pricviknuty nerv, znizeny cukor...
@1anonym dobrý deň. Už vám to prešlo? Ja dnes prvýkrát, cítim sa hrozne

Nízky tlak?