Mám pokazené zuby

7. apr 2021

Ahojte, som mladá baba, no už od malička mam obrovský problém so zubami, mliečne zuby vyrástli čierne a museli mi ich vytrhať a tam sa asi začala moja trauma zo zubárov. Mám z nich neuveriteľný strach, neraz som od stresu odpadla v čakárni u stomatológa. Nosila som strojček, no po zosadení vyzerali zuby ešte horšie. Došlo to až do štádia že som k zubárovi jendoducho prestala chodiť, čo si spätne uvedomujem že bola obrovksá chyba, asi najväčšia môjho života. Teraz som v bode, že si chcem okamžite zobrať pôžičku a dať si spraviť nové zuby. Mám ich totálne zničené škaredé a nezdravé. Všetky. Neusmievam sa ani na fotkách s deťmi, hanbím sa. Chcela by som vás požiadať o odporúčania na kliniku na Slovensku, som ochotná cestovať kamkoľvek, informácie o cene potešia. Ďakujem pekne.

karhu
7. apr 2021

znama bola na ukrajine, usetrila par tisic eur

petulda333
7. apr 2021

@karhu prosim ta, vies mi zistit kde konkretne, popripade nazov kliniky? Dakujem

zuzap33
8. apr 2021

Množstvo kliník ponúka nové krásne zuby. Stačí si pripraviť len plnú peňaženku. Ja mam 5 keramických zubov v mostíku. Spolu 1300 eur.

nikuska744
8. apr 2021

@karhu aj mňa by zaujímalo kde konkrétne bola

maryah
8. apr 2021

No, ono je to zlé nechať si to zájsť až takto daleko, ale strach je strach... Ja som sa tiež veľmi bála ako dieťa, zuby sa mi kazili a kazili. No už keď tie kazy prešli aj na predné zuby, plus puberta do toho (chalani, diskotéky, atď....), tak som sa zatla a išla k zubárke. Veru dlho mi ich dávala dokopy, ale super. Teraz si už dávam pozor na zuby. Asi len ten strach prekonať. Je super, že si sa už odhodlala. Držím palce.

suzitok
8. apr 2021

@petulda333
@nikuska744 Estetdent Uzhorod , slovenskí lekari tam pracujú

suzitok
8. apr 2021

Cena sa ťažko urcuje, zalezi zub od zubu, v akom mas stave, ci sa da zub opravit, domodelovat, ci treba korunku, ci treba trhat, či implantát, ci fazety...cena môže byt aj niekoľko tisic eur, kľudne aj 5ciferne cislo..

puertorico
8. apr 2021

A odkiaľ si ? Ja mám takú super milučkú zlatučkú doktorku, tiež mi teraz robí nové. Mala som strach zo zubárov a po prvej návšteve u nej som už v pohode. Je v Nitry

marcellka32
8. apr 2021

Tiež mám strach zo zubára, potim sa už v čakárni, ale našla som v Bratislave dobrého čo robí bez bolesti, ...a peniaze musíš dať asi všade

lianka123
8. apr 2021

Ja som nebola 6rokov u zubara, nastastie z toho boli iba 2 kazy. Strojcek mam aj ja. Priprav sa na riadnu palku, zuby su fakt drahe. Ja len malemu 60eur za kaz.

karhu
8. apr 2021

@nikuska744
@petulda333 bola u zubarky Oxana Stoika, alebo Stojka v Užhorode

petulda333
8. apr 2021

@karhu
@suzitok dakujem

betty_image
8. apr 2021

Dently BA, ja tam chodím normálne, ale čo som videla, tak robia krásne zubky. 🙂

ladymaccbeth
8. apr 2021

@puertorico poprosím kontakt, kludne aj do správy 🙂