Mám príznaky rakoviny pankreasu a lekári ma nechcú poslať na PET, CT. Ako sa dostať ku žiadanke?
Ahojte, neviem presne ci som v dobrej diskusii ale potrebujem fakt pomoc. Mám vela symptomov rakoviny pankreasu a potrebujem PET CT. žial moji doktori sú neseriozny, chodím sa doprosovať atď a stále nič. Pozná niekto gastroenterologa alebo doktora ktorý môže vydať žiadanku na PET CT? Velmi dobre zaplatím....už som fakt zúfalý, musím zistiť či to tam je alebo nie.
@montemotherone akurat som sa docitala, ze dudo to uz ma za sebou 😥
@lindusss2016 @montemotherone Boze normalne ma to nasralo... Ako si to viac vsimam tak tato rakovina kosi jedneho cloveka za druhym...☹️
@sendricka myslim, ze 4.najcastejsie zhubne ochor
@lindusss2016 🙁
mamo1234...specializovane pracoviska kde robia ERCP su 2 Michalovce a Ruzomberok tak nam bolo povedana v KE na chirurgii....bohuzial moj manzel sa tam uz nedostal zomrel v juli.
Existuje zdruzenie ...NIE RAKOVINA.....T.C 0800800183...bezplatne ...Po-Pia..od 8hdo16h.....volali sme tam ohladne problemov pankreasu...odporucil nas na telefone lekar na pracoviska ...specializovane na Pankreas...Martin,Ruzomberok ,Bansku Bystricu a BA.....stacilo sa objednat a priniest DVD z CT .nie starsie ako 3mesiace .....
@lindusss2016 moja sesternica ma 42rokov a ma rakovinu pankracu, dali jej 3-6mesiacov života 😢 má 4stadium. Je tomu 14dni ako ozltla a týždeň ako jej to diagnostikovali. Hoc si to nechcem priznať ale súhlasím s vami rak pankracu je neliecitelna 😢 prosím 🙏 Pána Boha len aby netrpela
@boba1983 je mi to velmi luto, naozaj hrozne, ze coraz castejsie postihuje mladych ludi 😥 veru, uz sa len modlit, nech netrpi a v lepsom pripade to budu tie 3 mesiace 😥 pri tejto diagnoze predlzovanie zivota nie je na osoh 😥
@mamo1234 ahoj ..ako si dopadol s tým pankreasom?nakoľko je to už starší prispevok.. miladaferencova@azet.sk
@mamo1234 dobry den, ako ste prosim dopadli s vysetreniami a co to bolo nakoniec?
Dobrý večer, môže mi niekto poradiť, Lekár gastro....ma v štvrtok pravdepodobne bude posielať na CT alebo MR na vyšetrenie pankreasu,pečene, čo je lepšie dakujem krásne za odpoved.
@tatranka68 odpísal vám ako sa ma???
@carmenuska Len tak by som to neziadal,keby nebola tato choroba taka zakerna ze to castokrat neukaze ani CT,problemy pretrvavaju uz 5 mesiacov,CT mi bolo robene-je tam zvacsena hlava pankreasu,MRI ukazalo urcite hyposignalne tkanivo-volal som s onkologmi z LPR a hovorili ze vtomto pripade sa postupuje na PET CT,lenze moji doktori sa stale opieraju o vysledky z CT. Ale ak stale chudnem mam presne v tej oblasti bolesti tak tam asi nieco je, plus som mal vysoke onkomarkery. Tiez by som sa rad spamatal ale žial takéto sú fakty.
@mamo1234 ahoj..mozem sa opytat ako si dopadol prosim?

@lindusss2016 tak dúfajme, že bude všetko OK. Ale pri všetkom sú výnimky. Mám v rodine. Ale to je už o inom. V každom prípade, želám nech všetko dopadne v poriadku.