icon

Mám pruh. Ako bude prebiehať vyšetrenie?

23. dec 2021

Ahojte
Mám pri pupku pruh. Idem na vyšetrenie k lekárovi ale rada by som vedela čo na ma čaká a na čo sa pripraviť.
Ako sa vykonáva operácia a je nutné byť hospitalizovaný?
Aká je doba hojenia rany ?
Vďaka

Strana
z2
tramtada31
1. aug 2024

@stanovelky ale uvedomuješ si, že tou operáciou sa ti zlepsi kvalita zivota, že nebudeš mat bolesti, budeš môcť športovať, bez rizika, že sa ti prietrz viac natrhne? Podľa mna nemas nad čím spekulovat

stanovelky
2. aug 2024

@tramtada31 je to pravda ale ešte pred4 mesiacmi mi zomrel nemocnici strýko aj toho sa bojim. Preto by som šla na rok len aby som nemala problémy vydrží to ???

tramtada31
2. aug 2024

@stanovelky preco hladas vyhovorky? Denne umieraju tisíce ludi. Vieš si predstavit mna, keď som dávala operovat na pruh dceru so zakliesnenym vajecnikom. Keby som váhala ako ty, dnes mohla byt bez vaječníka. A ako mi povedala doktorka, toto je rutinna operacia, majú tam stovky závažnejších úkonov. Normálne si zarezervuj termin a chod do toho.

stanovelky
2. aug 2024

@tramtada31 tak asi pôjdem ešte mám čas do 12.8. Na rozmislenie. aké vyšetrenia si mala okrem EKG odber krvy. Atď. .. cetecko. A ešte niečo??? A spitam sa tá potom pred operáciou čo sa tam róby prosím. Povec mi. Ďakujem 🤔🤔

Strana
z2