Mám sa obávať zväčšenej ľavej časti brucha?
Ahojte všetci už dlhšiu dobu si pozorujem zväčšenú ľavú časť brucha keď sa zohnem a pozerám si tak, tak to je jasne vidieť. Bola som aj na sone vrajnje všetko v poriadku nemám sa čoho báť stolica je v pohode ani bolesti nemám občas nejaký tlak akoby zastavené vetry alebo také niečo ale inak v pohode máte niekto skúsenosť s takýmto niečo? Mám sa báť a nejak to riešiť ešte alebo čo to je čo robiť ...bojím sa 🙈
Nikto nie je dokonale stranovo symetrický.
Nakoniec aj náplň čriev a plyny sa posúvajú. Môžu byť asymetrické svaly na bruchu. Tuk sa tiež nemusí ukladať dokonale symetricky.
Sono bolo v poriadku. Keby tam bolo niečo čo ti zväčšuje brucho, tak by to bolo hneď vidiet
Nikto nie je dokonale stranovo symetrický.
Nakoniec aj náplň čriev a plyny sa posúvajú. Môžu byť asymetrické svaly na bruchu. Tuk sa tiež nemusí ukladať dokonale symetricky.
Sono bolo v poriadku. Keby tam bolo niečo čo ti zväčšuje brucho, tak by to bolo hneď vidiet
@glade22 nikdy som to tak nemala je pravda že ma začal aj viac chrbát bolieť lopatka hore...neviem či to nemôže mať súvis... každopádne má váš komentár upokojil
Moze to mat suvis s "kostrou". Mozes mat jednu nohu kratsiu, posunute bedro na jednej strane, vychylenu chrbticu...je pravda, ze sme asymericky. Uz len taka kabelka nosena na jednom ramene nam vie poskodit. Skus zajst za fyzioterapeutom
Z krivej chrbtice to máš
tiež si myslím, že nesprávne držanie tela a trochu môžeš mať vysunuté ľavé bedro oproti pravému, ak nemáš bolesti a ultrazvuk bol v poriadku, tak sa nemáš čoho báť, skús cvičiť a čo sa týka stravy užívaj vlákninu a probiotiká
Moze to mat suvis s "kostrou". Mozes mat jednu nohu kratsiu, posunute bedro na jednej strane, vychylenu chrbticu...je pravda, ze sme asymericky. Uz len taka kabelka nosena na jednom ramene nam vie poskodit. Skus zajst za fyzioterapeutom
@veltraud toto je veľmi dobrá pripomienka! 🙂
tiež si myslím, že nesprávne držanie tela a trochu môžeš mať vysunuté ľavé bedro oproti pravému, ak nemáš bolesti a ultrazvuk bol v poriadku, tak sa nemáš čoho báť, skús cvičiť a čo sa týka stravy užívaj vlákninu a probiotiká
@lucka_ke aj si tak niekedy pripadám keď ležím že na krivo ležím aj keď sedím tak proste hocijak len nie rovno dosť ma niekedy bolí pod ľavou lopatkou a začalo aj pod pazuchou ľavou trošku rebro...asi to je fakt z toho...bála som sa že či nemám nejaký nádor alebo niečo 😭🙈
@lucka_ke aj si tak niekedy pripadám keď ležím že na krivo ležím aj keď sedím tak proste hocijak len nie rovno dosť ma niekedy bolí pod ľavou lopatkou a začalo aj pod pazuchou ľavou trošku rebro...asi to je fakt z toho...bála som sa že či nemám nejaký nádor alebo niečo 😭🙈
@mariadre isla by som na gastro a skontrolovat pankreas
@anonym_e63880 bola som na sono brucha všetko bolo v poriadku aj pankreas obličky slezina žalúdok pečeň hrubé tenké črevo dokonca aj vaječníky a maternica všetko cez to sono skontrolovali
@mariadre môj muž mal problémy s pankreasom hrozne zo všetkého grcal mal hnačky a podobne...ja také problémy chvalabohu nemám...ale skúsim teda ešte to gastro aj keď som počula že gastro sa zaoberá len tenkým a hrubým črevom

@mariadre keď sa zohnete a inak nie ?
Napr v ľahu je tá časť tiež vyditelne zväčšená ?