icon

Mám si dať operovať slepé črevo?

nina24888
18. okt 2020

Krásnu nedeľu želám,

mam zapal slepého čreva, vraj nie je akútny. Lekári mi dali na vyber, ísť na operáciu alebo nie. Brucho ma bolelo 2 týždne, teraz je to už v pohode celkom. Čo by ste spravili vy?

Strana
z2
nel33
19. júl 2021

@paja003 Ahoj, kde ti prosím operovali slepé črevo?

nttnnt
19. júl 2021

odkedy ho ma manzel prec ma neustale problemy s travenim, nafukovanim atd....nedavno sme to riesili so synom mal zapal ale za 4 dni sa to pekne upravilo doktorka vravela ze teraz uz to moc neoperuju len ked uz ozaj musi byt, vraj sa vylieci zapal antibiotikami...

lenja123
19. júl 2021

@nina24888 vysoké CRP a lymfatické uzliny bývajú zväčšené aj pri zápale, takže v tvojom prípade je to normálne. Ak si tehotná, alebo sa snažíš o bábätko, určite to povedz lekárom na chirurgii. Aj keď si myslím, že tým skôr ťa budú chcieť zoperovať čím skôr. Lebo ak sa ti zápal slepého čreva vráti v tehotenstve, ohrozíš tým aj dieťa, tehotnú ťa operovať asi nebudú vôbec

paja003
19. júl 2021

@nel33 v sofyc clinik v Prešove

katarinaminar
7. dec 2021

@engel76 dobrý deň prosím Vás a kde ste si to dali dobrovolne vyoperovať ?

engel76
8. dec 2021

@katarinaminar tak to je uz 20 rokov... takze neaktualne.

jazzman
15. feb 2022

@paja003 na ktorej klinike Ta operovali?

paja003
15. feb 2022

@jazzman ja som bola v sofyc clinik

lenny04
11. júl 2022

@paja003
Zdravím a bola ste spokojna s klinikou? Šla ste hneď domov alebo ako to je u nich? Ako rýchlo vám dali termín? Ďakujem

paja003
12. júl 2022

@lenny04 je to 1 dňovka. Mňa napr.nechali čakať vyše 2 hodiny na operáciu iba v tom plášti, už nachystanú. Neviem, no. Bola som tam aj dávnejšie na 1.operaciu a úroveň bola lepšia, naposledy čo som bola, zdalo sa mi, že tá úroveň aj starostlivosť trošku klesli. Ale čo sa týka výkonu, nemám žiadne výhrady.

Strana
z2