Mám si dať operovať slepé črevo?
Krásnu nedeľu želám,
mam zapal slepého čreva, vraj nie je akútny. Lekári mi dali na vyber, ísť na operáciu alebo nie. Brucho ma bolelo 2 týždne, teraz je to už v pohode celkom. Čo by ste spravili vy?
odkedy ho ma manzel prec ma neustale problemy s travenim, nafukovanim atd....nedavno sme to riesili so synom mal zapal ale za 4 dni sa to pekne upravilo doktorka vravela ze teraz uz to moc neoperuju len ked uz ozaj musi byt, vraj sa vylieci zapal antibiotikami...
@nina24888 vysoké CRP a lymfatické uzliny bývajú zväčšené aj pri zápale, takže v tvojom prípade je to normálne. Ak si tehotná, alebo sa snažíš o bábätko, určite to povedz lekárom na chirurgii. Aj keď si myslím, že tým skôr ťa budú chcieť zoperovať čím skôr. Lebo ak sa ti zápal slepého čreva vráti v tehotenstve, ohrozíš tým aj dieťa, tehotnú ťa operovať asi nebudú vôbec
@engel76 dobrý deň prosím Vás a kde ste si to dali dobrovolne vyoperovať ?
@katarinaminar tak to je uz 20 rokov... takze neaktualne.
@lenny04 je to 1 dňovka. Mňa napr.nechali čakať vyše 2 hodiny na operáciu iba v tom plášti, už nachystanú. Neviem, no. Bola som tam aj dávnejšie na 1.operaciu a úroveň bola lepšia, naposledy čo som bola, zdalo sa mi, že tá úroveň aj starostlivosť trošku klesli. Ale čo sa týka výkonu, nemám žiadne výhrady.

@paja003 Ahoj, kde ti prosím operovali slepé črevo?