Mám si zavolať sanitku pri zhoršení stavu?
Som objednana do Košíc s chrbtom na konzultáciu do Europain clinics lenže môj stav sa zhoršil a neviem ani chodiť aj idem ledva na záchod nemôžem sedieť nič mám si zavolať sanitku ? Čo so mnou spravia v nemocnici ? V Poprade neoperuju endoskopicky :(
@anonym_autor podla toho z coho sa ti to zhorsilo, mozno ti daju nejaku injekciu, alebo lieky od bolesti, ale moja odpoved je cisto lajicka, nemam skusenost.
@anonym_autor zavolaj si, pichnu ti neico na ulavenie od bolesti, aj kamos to mal
@anonym_autor podla toho z coho sa ti to zhorsilo, mozno ti daju nejaku injekciu, alebo lieky od bolesti, ale moja odpoved je cisto lajicka, nemam skusenost.
@domkakvet myslíš že to pomôže mám herniu disku 12.8 mm asi už nie a už som raz bola hospitalizovana v našej nemocnici pred 4 rokmi od vtedy sa môj stav zhoršil
@anonym_autor teraz chodíš k neurológovia nie?tak tam na infúzie, obstrek, ak to je akutné sanitku, alebo pohotovost.
Hernia disku sa da uspesne operovat. Je tu o tom vela diskusii. Precitaj si. Ak to lekari odporucaju, necakaj. Cim skor, tym lepsie. Drazim palce.
@anonym_autor poziadas svojho vseobecneho lekara nech ti vystavi ziadanku na zdravotnu prepravnu sluzbu, preprava na lozku.
@anonym_autor ja by som zavolala záchranku
@modratrixie zachranka sa vola k akutnemu zhorseniu zdravotneho stavu, k urazom a nehodam, nie je to taxik, ktorym ta odvezu na naplanovane vysetrenie v zdravotnickom zariadeni
@modratrixie zachranka sa vola k akutnemu zhorseniu zdravotneho stavu, k urazom a nehodam, nie je to taxik, ktorym ta odvezu na naplanovane vysetrenie v zdravotnickom zariadeni
@viestta ano rozumiem ale som myslela že či by ma akútne neoperovali lebo už sa to nedá vydržať a podľa mňa este budem čakať taky mesiac na operáciu doma mám malú dcéru
@viestta presne kvôli takýmto rečiam sa ľudia hanbia si zavolať pomoc .. keď pani nemôže chodiť a nemá ako prejsť do nemocnice tak je to presne na to
@viestta presne kvôli takýmto rečiam sa ľudia hanbia si zavolať pomoc .. keď pani nemôže chodiť a nemá ako prejsť do nemocnice tak je to presne na to
@modratrixie ja nepisem, ze nema narok na prevoz. Lenze treba rozlisovat medzi zdravotnou prepravnou sluzbou a zachrankou.
Len tak mimochodom, pani som presne napisala ako ma postupovat, aby ju sanitkou prepravili do nemocnice v lahu. Stacilo precitat moj predchadzajuci koment
@modratrixie ja nepisem, ze nema narok na prevoz. Lenze treba rozlisovat medzi zdravotnou prepravnou sluzbou a zachrankou.
Len tak mimochodom, pani som presne napisala ako ma postupovat, aby ju sanitkou prepravili do nemocnice v lahu. Stacilo precitat moj predchadzajuci koment
@viestta nemám čas čítať cele diskusie, reagovala som len na vašu odpoveď mne
@viestta nemám čas čítať cele diskusie, reagovala som len na vašu odpoveď mne
@modratrixie no a moja odpoved bola na tvoju radu, ktora nebola spravna. Uzavrieme to tak, ze budes nabuduce rozlisovat medzi zachankou a zdravotnou prepravnou sluzbou, lebo sice jedno aj druhe sluzi na prepravu pacientov, ale za roznych okolnosti.
@anonym_autor zhorsil sa ti asi preto, ze po styroch rokoch to uz malo byt operovane.
@domkakvet ja som bola úplne bez bolesti normalne som fungovala až do vtedy kym som dvihla malú a teraz som na lôžku ..len stále neviem čo mám robiť či čakať do štvrtka alebo ísť do nemocnice lenže čo oni so mnou urobia
@modratrixie no a moja odpoved bola na tvoju radu, ktora nebola spravna. Uzavrieme to tak, ze budes nabuduce rozlisovat medzi zachankou a zdravotnou prepravnou sluzbou, lebo sice jedno aj druhe sluzi na prepravu pacientov, ale za roznych okolnosti.
@viestta ja som si prišla po radu či mám ísť do nemocnice pri zhoršení zdravotného stavu alebo či počkať do štvrtka na vyšetrenie v Košiciach
@domkakvet myslíš že to pomôže mám herniu disku 12.8 mm asi už nie a už som raz bola hospitalizovana v našej nemocnici pred 4 rokmi od vtedy sa môj stav zhoršil
@anonym_autor no niekto ti musel dať odporučenie na tú klikniku v Košiciach....Všeobecný lekár, neurológ a aj nemocnica kde tieto stavy neoperujú ti vedia dať len silnejšie lieky od bolesti, prípadne infúzie kde dajú niečo od bolesti.....ty vieš aká bolesť je pre teba znesitelná a ak už bude väčšia napriek liekom od bolesti, kontaktovať zatiaľ lekára aby predpísal niečo silnejšie.....
@anonym_autor Treba zájsť k obchodnému nie je to stav na pohotovosť. Ja som urobila tak.

@anonym_autor ja by som zavolala záchranku