Mám silné hemeroidy
Mam silne hemeroidy, zlatunzilu neviem ci to je to iste velmi to je bolestive pretrvava to az do maternice, bojim sa vysetrenia dlho to odkladam, mate skusenost aka je liecna riesenie .. posielaju ma na chirurgiu ako prebieha vysetrenie? Dakujem
Mne nejak extra nevysetrovali. Rovno som dostala tabletky a zabrali.
@nwnw aké tabletky vám dali ?
@dominika1922 juj to si nepamatam veru, to su uz roky. No nevysetroval nic.
Detralex tablety
Nerozumiem tomu"pretrváva to až do maternice", ale Detralex tablety si kúp, sú na voľný predaj, užívaj podľa návodu, tam myslím na začiatku sa berie 3x2 tbl, po 4 dňoch 3x1,...je to tam napísané, určite pomôže, mám to vyskúšané, hneď na druhý deň som badala veľký rozdiel.
Môžu vzniknúť z prechladnutia, pôrodu a veľa vody treba piť a veľmi dvolezite je či sú vonkajšie alebo vnútorné ak krvacaš alebo máš problém z vyprázdňovaním okamžite obvodný...Ale ja osobne by som pridala do stravy vlákninu psilium, ovsené vločky a hemostop masť a výborná a účinná je Dubová kôra.... Vylúčiť musíš kávu, čokoládu a ak náhodou si fajciarka to všetko to zhoršuje a samozrejme stres.Ak pôjdeš na chirurgiu rovno ti ho odstránia ale dá sa tomu predísť
@zuzanna33 dakujem ako previeha vysetrenie? Kolko dnovy zakrok to je?
Ja som sa chirurgii vyhla ale ono sa to ľúbi vrátiť je to dokonca dedincne môj obvodný ma vyšetril a čipky mi dal ale to sa nedalo ani zaviesť liečila som sa po svojom
@zuzanna33 hemeroidy a zlata zila je to iste?
ja som mala po pôrode ...vnútorne...a vyšetrenie prebehlo tak, že mi lekár strčil prst do zadku 😂😂😂😂😂😂 ale tak je to lekár, nech vyšetruje...dal mi čapíky na vnútorné hemeroidy a tie mi pomohli, názov neviem, lebo to bolo v zahraničí a dosť dávno...odvtedy samozrejme pri stolici niektoré z nich prasknú a krváca to, ale nebolí tak ako predtým, čo som až sedieť nemohla od bolesti...treba ísť čím skôr k lekárovi.
@mimka2019 to ti robil obvodny?
Áno
Áno obvodný...toľko som sa naplakala na záchode a čapíky ma zachránili...ale keďže som už na Slovensku...také tú nie sú...doktorka poradila Procto-glyvenol a je aj masť na vonkajšie hemeroidy (zlatú žilu)

Chyba, že si to nechala zájsť až takto ďaleko. Nepýtaj radu, prosto choď k tomu doktorovi a nechaj sa prezrieť. Verím, že to nie je pravé príjemné vyšetrenie, ale tak ktoré áno.