icon

Mám teplotu a sopeľ. Musím ísť na celoplošné testovanie?

lenkafilkorova
30. okt 2020

Ahojte chcem sa opýtať ci sa môžem dať zajtra testovať ak mám teploty a sople. Niekde som zahliadla že ak som chorá tak asi nie. Preto potrebujem poradiť. Ďakujem 😏

dudka121
30. okt 2020

@lenkafilkorova tiez som pechladnuta....tak neviem

sasesoe
30. okt 2020

@lenkafilkorova ahoj, ja by som v takomto pripade nesla, len ostala doma, v pondelok sa ozvala vseobecnej lekarke a riesila s nou ako dalej postupovat. Mozes mat coronu, ale moze to byt I nieco ine, ale to nieco ine moze byt tiez nakazlive a ohrozit ostatnych. Uvidis ake budes mat dalsie priznaky, v pripade potreby Ta noze neskor odporucit na PCR test

korinecka
30. okt 2020

Podľa mňa chrípka nebráni testovaniu sa, ale ruku do ohňa za to nedám. Kde si čítala že s chorobou nemôžeš?

lenkafilkorova
autor
30. okt 2020

@korinecka na Facebook niekto písal ze zahliadol niekde že keď je človek chorý nemá ísť na test..

matus7030
30. okt 2020

@lenkafilkorova aj mna dnes od rána začalo škriabať v hrdle a mám nádchu. Teplotu nemá.. Na test idem. Obvodaci aj tak teraz ordinuju len cez telefony. Aspon zistis ci mas koronu, alebo si len prechladnutá.

bubu62
30. okt 2020

@lenkafilkorova ved mozes nakazit ostatnych,ak mas Covid,ak ste chore,mate ist cez hygienu..