Mám veľa materských znamienok
ahojte, mam strasne vela mat. znamienok a potrebovala by som si ich dat kontrolovat. no tu v okoli nie je normalny lekar. Ked pojdem, tak na mna pozeraju, ze co od nich chcem a naco som tam isla. Pozru mi jedno-dve a tolko. Vedeli by ste mi odporucat fakt dobreho lekara v okrese Michaloviec alebo Kosic? cim dalej, tym viac citat a pocut o tom, ze ake je dolezite ich aspon raz rocne kontrolovat. cakam na odpovede. vopred dakujem.
@ladybirdie
Neporadím ti kde lebo nie som na sk. Ale dávam si každých 6 alebo 12 mesiacov zkontrolovat "do nahá" cele telo.
Zobrali mi uz okolo 20 biopsii. A 1 bolo zle a museli mi ho odstraňovať hĺbkovo 5x5 cm okolo.
Najhoršie a najrizikovejšej su vlasy, medzi prstami (ruky nohy) slapy na nohách. Miesta kde ani slnko nemá dosah normálny.
Najbolestivejsie su okolo nechtov na nohách, a slapa.
Chrbát a ruky su v pohode.
Urcite nebrať na ľahku váhu.
@zita19 dakujem, uz som objednana na piatok. tak dufam, ze vsetko bude ok.
@ladybirdie drzim palce!!!!
@ladybirdie Ides do Sace alebo niekde inde?
diky. do Sace
To mas dobre, ze Ta vezmu tak rychlo. Ked som bola ja, tak som cakala 3 mesiace. Pani primarka mi odporucila vybrat 4. Dve z toho boli take, co ja som povazovala za pehu. Na chirurgii to sice nebolo nic prijemne ale doktor bol fajn, aj sme sa nachectali. Chvilu az tak, ze ani sit nemohol, co som sa skubala. Ale vsetko bolo negativne. 🙂
@ladybirdie Ako si dopadla?
vsetko ok, prezrela mi vsetky znamienka. asi 12 aj s tym laserom a 4 mi odporucala vybrat ked prestanem dojcit. takze zatial vsetko ok, aj tie 4, len ich treba sledovat, no radsej si ich dam vybrat.
@ladybirdie N to som rada.

Na koznom v Saci maju tu specialnu kameru (dermatoscaner). Kontaktuj pani primarku MUDr. Katarína Drotárová 55/7234 450,. Dalsie kontakty najdes na www.nemocnicasaca.sk. Preklikas sa tam. Spytaj sa ako je to s platenim, lebo v celku nedavno to nebolo hradne z poistenia.