Mám veľké bolesti nôh
Zienky ahojte.. nedávno som písala príspevok aké mám problémy priložím aj link aby ste boli v obraze https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/kr.....
ide o to že posledný týždeň aj niečo má strašne bolia nohy ke to taká bolesť ako keby svalovka taká tahava najmä lýtka najviac bolia normálne ledva chodím mám pocit že nohy má nedržia lenže trosku má pobolievaju aj ruky ale to len sem tam akokeby kŕč ... ja už som nešťastná neviem čo mám robiť trvá to už od augusta najprv silne bolesti hlavy neskutočne závraty teraz toto .. neviem čo to môže byt mala ste niektorá podobne problémy čo Vám pomohlo ? :( lekári absolútne nič pozerajú na mna už jak na blázna a ešte obzvlášť teraz v tejto ťažkej situácii ..:( dnes mi Dr predpísal milgamma injekcie lebo už nevedel čo lenže milgammu beriem aj v tabletkovej forme už dva mesiace a zatiaľ necítim žiadnu úľavu ... mali ste niekto take stavy z čoho to môže byt .. krv som mala zobratu teraz pred týždňom nakoľko som mala ísť na operáciu s nosom lenže nakoniec to zrušili a krv som mala v úplnom poriadku .. takisto EKG v norme .. ďakujem Vám krásne za odpovede ❣️🙏🏻
@nikyy mám stuhnuty krk bolesti svalstva a vtedy pribudli hrozné bolesti nôh hlavne lýtok, stúpali, svrbela koža a tiež aj to tŕpnutie a kŕče sa zhoršilo. Chodila som aj po horách a mala som aj kliešťov veľa ale na koži mi nič nebolo vidno, dala mi užívať tabletky, myslím že aj vyše mesiaca som ich brala a potom krvné testy. Výsledok negatívny ale problémy mám stále, ale aspoň sa to vylúčilo. Treba pátrať stále ďalej.
@matvejka125 no to áno mne odporučili reumatologiu... len keby tie bolesti aspoň prešli :/
@matvejka125 mne robili krvné testy ale to len predoperacne a tie boli v úplnom poriadku.
@nikyy no lenže predoperačné krvné testy ti borelióza neodhalia
@nikyy aj reumatolog ti bude možno brať krv, tak môžeš aj tam žiadať borelióza vysetrit
@matvejka125 áno veď viem že boreliozu mi neodhalia.. tak uvidím ako sa mi podarí dostať na tu reumatologiu lebo cakacky teraz sú neksutocne
@nikyy áno, je tam prejav na koži, ale nie vždy ho človek zbadá. Nechapem, prečo vám Dr odmieta spraviť testy na boreliu, trvajte na tom. Už len pre vyselektovanie pričiň. Držím palce, je to vaše zdravie, my si s manželom vždy na jeseň dávame robiť testy na boreliu, aj keď sme bez príznakov. A náš Dr. spraví bez problémov.
Zienky skúšam obnoviť konverzáciu, mala som robené odbery na borelie boli negatívne ale vyšlo mi vyššie CRPa ASLO s tým že ja krčné mandle nemám tak nemáte skúsenosť z čoho môže byt zvýšené aslo ? Môže to byt pri reume ? Ďakujem
@nikyy dobrý deň, narazila som na vašu diskusiu. Mam podobne bolesti nôh už skoro mesiac. Zistili vám nakoniec niečo? Prešlo to?
@623gabulienka nezistili nič až nato vyššie crp a aslo ...
@nikyy a ešte vás bolia?Ja som sa teraz trápila bolesťami nôh hlavne lýtok Nevedeli z čoho poslali ma na sono ciev a tepien.Nakonic zistené dve zúžené tepny dole na nohe. Odvtedy picham fraxiparin alebo keď už mám samé modriny tak anopytin striedam .Doživotné už musím riedit krv a idem na magnetickú
@nikyy dobrý deň,môžem sa opýtať,ako ste dopadlo?mali tieto vaše problémy nejaký vysledok,diagnózu?
Keď čítam vaše priznaky,akoby som čítala o manželovi,nohy ho jemne boleli asi 4 týždne a posledné 2 týždne je to akútne,má problém s chôdzou,tak ho bolia lýtka. Mierne zvýšené crp,Aslo vysoké. A má aj zvýšenú teplotu.
Ak by ste mohli,napíšte mi,prosím,ako ste dopadli
Zienky skúšam obnoviť konverzáciu, mala som robené odbery na borelie boli negatívne ale vyšlo mi vyššie CRPa ASLO s tým že ja krčné mandle nemám tak nemáte skúsenosť z čoho môže byt zvýšené aslo ? Môže to byt pri reume ? Ďakujem
@nikyy dobrý deň, prešlo tie bolesti napokon? A zistili Vám niečo?
Vďaka za odpoveď

Dobrý večer, tak podľa opisu symptómov je to pravdepodobne už spomínaná borelioza. Skúste absolvovať testy, obvodný vám vezme krv a uvidíte. Silnými liekmi si môžte poškodiť vnútorné organy, na to pozor!