Mám zápal, horúčku, zimnicu a slabosť
Prosím mali ste nietorá tieto príznaky? Neviem čo mi je 😢 Od včera postupne mám zápal/ afta na pere a pod jazykom, zapálené, opuchnuté, červené horné ďasno. Teplota a zimnica. Neskutočná slabosť aj bolesť celého tela ako pri covide alebo chrípke 🙁
@anonym_autor myslim,že máš žlčnikove kamene
@minenkaa myslim, ze žlčové kamene nie. Zaráža ma ten chrípkový stav. S aftami a dasnami tiez nikdy nemam problemy.
🔮🔮🔮
@anonym_autor Tak máš nejaké vírusové ochorenie. Kup B complex Forte, v lekárni ti poradia. Na teplotu lieky, ľahnúť do postele a vypotiť sa. Ak ti to po víkende neprejde, tak návšteva lekára.
@anonym_autor telo ti s niecim bojuje, mas oslabenu imunitu. Liec sa ako pri beznej viroze, uvisis co sa z toho vyvinie
Sprav si ten kombinovany test na kovid a chripku. A budes vediet na com si.
Urob si kombinovaný test chrípka- covid
Urob si kombinovaný test chrípka- covid
@anonym_94fd79 je to take divne, lebo citim sa ako pri respir. ochoreni az na to ze resp. priznaky nemam. Ale hotova som zo dna na den. Zacalo to tym dasnom cervenym opuchnutym 🙁
@0silvia0
@anonym_b44eee
@anonym_cd210f dakujem vam za normalne odpovede 🙏
normalne si prechladnuta, uplne bezny problem na jesen
sinv zivote nebola prechladnuta?
@anonym_94fd79 je to take divne, lebo citim sa ako pri respir. ochoreni az na to ze resp. priznaky nemam. Ale hotova som zo dna na den. Zacalo to tym dasnom cervenym opuchnutym 🙁
@0silvia0
@anonym_b44eee
@anonym_autor skoré uzdravenie želám
@anonym_autor skoré uzdravenie želám
@anonym_aef79a takto ako som teraz v zivote nie... napadlo mi, ci to nie je covid?
@anonym_cd210f dakujem
@anonym_aef79a takto ako som teraz v zivote nie... napadlo mi, ci to nie je covid?
@anonym_cd210f dakujem
@anonym_autor urob si teda test. Ty si myslis, my si myslime...
@anonym_autor urob si teda test. Ty si myslis, my si myslime...
@anonym_3e9bfe jasne, test mi donesie rodina ja len ci bude test nosa platny ak nemam ani naznak soplov, vytoku, uplne suchy neupchaty nos
Takto približne začína chrípka. Cca na druhý až tretí deň sa pridá suchý kašeľ. Tie afty máš pridružené, aj ja to tak mávam. Keď ochoriem, ako bonus sa pridajú afty. Na afty je najlepšie vysoká dávka B-komplexu aspoň pár dní. Na chrípku len oddych, veľa piť, vit. C a D, prípadne Nurofen, ak ti bude veľmi blbo. Držkaj sa.
Takto približne začína chrípka. Cca na druhý až tretí deň sa pridá suchý kašeľ. Tie afty máš pridružené, aj ja to tak mávam. Keď ochoriem, ako bonus sa pridajú afty. Na afty je najlepšie vysoká dávka B-komplexu aspoň pár dní. Na chrípku len oddych, veľa piť, vit. C a D, prípadne Nurofen, ak ti bude veľmi blbo. Držkaj sa.
@uhnakova dakujem pekne 🙂 na kasel sa vobec netesim, nechcem 🙁
Viroza, kúp ten test na potvrdenie, či vylúčenie. Afty- bkomplex alebo vyplachuj roztokom tantum verde, kúp si Ascorvitu a 5 dní 2nasobne dávky. Zalez do postele, ak nežiješ sama rúško v spoločných priestoroch a dôkladne umývanie rúk. Veľa vlaznych tekutín. Bolesť -hocičo volne dostupne
@anonym_autor Už si mala niekedy v živote herpes na pere??
@anonym_autor Už si mala niekedy v živote herpes na pere??
@anonym_2863b1 nie, nikdy nastastie
@0silvia0
@anonym_b44eee
@anonym_autor mala som jedno obdobie afty, zle sa hojili. no najhorsie boli 2 obdobia, kedy sa mi zapalili dasna, mala som horucku a zvacsene uzliny.
az o niekolko mesiacov som zistila, ze som musela mat tazky nedostatok niektore z vit. B. az 1/2r som musela uzivat B-komplex forte. ked som znizila davku, hned sa mi afty robili znovu. potom som presla na obycajny B-komplex a terazs i len sem tam hodim do ust.
prakticky ten nedostatok vitaminov mi sposobil oslabenie imunity a prepukol mi virovy zapal v ustnej dutine. mozes mat nieco podobne, skus B-komplex. pripadn sa u teba moze rozbiehat aj respiracna viroza. to sa ukaze do par dni.
kludne moze byt chripka (a aj covid) bez klasickych soplov a bolesti hrdla. zelam skore uzdravenie 🙂
Ešte stále vám mrndolí s kovidom? 🤣🤣🤣😂😂😂😂
Ešte stále vám mrndolí s kovidom? 🤣🤣🤣😂😂😂😂
@anonym_351318 ano drahy anonym, mrndoli, mrndoli. Nepochopi ten, co nezazije. 3x som mala covid pohodicka, stvrty covid ma zlozil dole na rok. Existuje aj long covid, ale ty tomu pravdepodovne neveris, ze? 🤣🤣🤣🤣😂😂😂
https://www.unilabs.sk/dlhy-covid-nasledky-covidu
@anonym_2863b1 nie, nikdy nastastie
@anonym_autor No tak je dost mizne že si sa vírusom herpesu infikovala prvýkrát teraz a vola sa to herpeticka gingivostomatitida
@anonym_autor No tak je dost mizne že si sa vírusom herpesu infikovala prvýkrát teraz a vola sa to herpeticka gingivostomatitida
@majamat ďakujem za tvoju skúsenosť. B komplex beriem poctivo vysoké dávky. Nie je to respiračné, nevyvíja sa to nijak chvála Bohu. Ale je to prvá infekcia herpes simplex 1 😟
@deedol ďakujem, není to chrípka ani covid, preto som bola trochu vystrašená...
@anonym_2863b1 áno, presne toto mám. Musela to byť asi mega dávka vírusu keď už niekoľko dní mám cele ústa zapálené a boľavé? 😢
Ďakujem ti za objasnenie, prečítala som si o tom, všetko do bodky sedí, všetky symptómy. Aspoň viem čo mi je, vďaka ešte raz 🍀🙂
@majamat ďakujem za tvoju skúsenosť. B komplex beriem poctivo vysoké dávky. Nie je to respiračné, nevyvíja sa to nijak chvála Bohu. Ale je to prvá infekcia herpes simplex 1 😟
@deedol ďakujem, není to chrípka ani covid, preto som bola trochu vystrašená...
@anonym_2863b1 áno, presne toto mám. Musela to byť asi mega dávka vírusu keď už niekoľko dní mám cele ústa zapálené a boľavé? 😢
Ďakujem ti za objasnenie, prečítala som si o tom, všetko do bodky sedí, všetky symptómy. Aspoň viem čo mi je, vďaka ešte raz 🍀🙂
@anonym_autor za malo, aspon vieš čo ti je. Ono to je “bežne” takéto prejavy. Väčšinou sa tým nakazia deti v škôlke, tie si to nepamätajú. Moje deti to mali, relatívne mierne- teploty 3dni asi 39 a potom pár vriedkov v ustach. Ja som to dostala s nimi až ako dospela a teda myslela som že umriem. Horúčky 40’ 4dni, už z toho som bola mimo. A potom to čo som mala v ustach bolo príšerne, zvažovali že ma hospitalizuju. Držím palce, iba vyplachuj repík/harmancek, jedz nekorenené jedla, za pár dni máš za tým.
@anonym_autor za malo, aspon vieš čo ti je. Ono to je “bežne” takéto prejavy. Väčšinou sa tým nakazia deti v škôlke, tie si to nepamätajú. Moje deti to mali, relatívne mierne- teploty 3dni asi 39 a potom pár vriedkov v ustach. Ja som to dostala s nimi až ako dospela a teda myslela som že umriem. Horúčky 40’ 4dni, už z toho som bola mimo. A potom to čo som mala v ustach bolo príšerne, zvažovali že ma hospitalizuju. Držím palce, iba vyplachuj repík/harmancek, jedz nekorenené jedla, za pár dni máš za tým.
@anonym_2863b1 bežné to môže byť ale pre mňa extrémne, horšie ako covid 😭 nemôžem jesť, nemôžem spať, umývanie zubov je čisté mučenie, vkuse ma bolia cele ústa a aj hlava a nie a nie prestať 🙁 Vyplachujem hlavne s Tantum verde a šalviou.
Si si zažila svoje... No a ty si nikdy predtým v zivote nemala herpes? Odvtedy sa ti to už vrátilo späť niekedy?
@anonym_2863b1 bežné to môže byť ale pre mňa extrémne, horšie ako covid 😭 nemôžem jesť, nemôžem spať, umývanie zubov je čisté mučenie, vkuse ma bolia cele ústa a aj hlava a nie a nie prestať 🙁 Vyplachujem hlavne s Tantum verde a šalviou.
Si si zažila svoje... No a ty si nikdy predtým v zivote nemala herpes? Odvtedy sa ti to už vrátilo späť niekedy?
@anonym_autor Vyplachuj keď tak repík, harmanček sú menej agresívne. Ak znesies, kamistad gel v lekarni na tie vrieska, obsahuje aj znecitlivenie. Strava iba kasovita, nedrazdiva.
Toto prekonas iba raz za život, potom sa virus usadí v nervoch ale oslabený. A potom keď sa ti zníži imunita sa objaví už len herpes na pere (to čo poznáš že mavaju ľudia) Väčšinou sa tým infikujú maličké deti, majú miernejší priebeh a nepamätajú si to. Ja som predtým tiez nikdy herpes na pere nemala, nebola som nikdy infikovana vírusom herpesu. Dostala som to až od svojich deti. U mna bol ten príbeh niekoľkonásobne horsi ako u deti, odvtedy som mala herpes na pere raz počas chrípky mi vybehol
Skús si dávať Cetalgen, ten je aj na teplotu aj od bolesti a má aj protizápalové účinky. Ten by ti mohol pomôcť. Ja si ho zvyknem dávať a keď idem večer spať, tak rovno aj dve tabletky si šupnem, nech to lepšie účinkuje a rýchlejšie sa zotavím. Samozrejme veľa vitamínu C je základ, zázvorový čaj s medom a citrónom tiež musí u mňa byť.
@anonym_autor Vyplachuj keď tak repík, harmanček sú menej agresívne. Ak znesies, kamistad gel v lekarni na tie vrieska, obsahuje aj znecitlivenie. Strava iba kasovita, nedrazdiva.
Toto prekonas iba raz za život, potom sa virus usadí v nervoch ale oslabený. A potom keď sa ti zníži imunita sa objaví už len herpes na pere (to čo poznáš že mavaju ľudia) Väčšinou sa tým infikujú maličké deti, majú miernejší priebeh a nepamätajú si to. Ja som predtým tiez nikdy herpes na pere nemala, nebola som nikdy infikovana vírusom herpesu. Dostala som to až od svojich deti. U mna bol ten príbeh niekoľkonásobne horsi ako u deti, odvtedy som mala herpes na pere raz počas chrípky mi vybehol
@anonym_2863b1 vďaka za tvoje skúsenosti, ja už som z toho prakticky vonku ale bol to masaker, horšie než covid 🙂🙏

@anonym_autor myslim,že máš žlčnikove kamene