icon

Mám zápal prínosových dutín

babababka
22. feb 2019

Rada by som bola keby ste napísali osobné skúsenosti so zápalom prínosových dutín.Som už stará,ale mámto 1x.Bolesti všetkých zubov,dolná sánka neustále posunutá,TT do 37,5,tlakové bolesti do lícnych kostí.Miesto toho,aby ma liečili na toto,tak mi vytrhli 1 stoličku,2 zuby blombovali,liečili na 3klanný nerv,kopu RTg a CT vyš.Ale Rtg prínos.dutín nikto nedal,pritom som chodila za ORL ako na klavír.Až teraz utorok na CT pri nose nejaký tieň.Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
tanika
26. apr 2022

@anel2103 poprosím aké olejčeky ti po covide zabrali / u na zápal dutín a riadny/ a stále problemy. dík moc za odpoveď

monika971994
26. jan 2023

@anel2103 môžem vedieť ako ti to potom prešlo?🙂diky

shushka
8. dec 2023

@lianka123 zdravím, neviem, či je dobré dať si 3,4 tabletky - pri antibiotikách stav často rýchlo prejde, ale liečivo je potrebné dobrať kvôli rezistencii

akcul13
5. apr 2024

@lutam12 ahoj, smiem sa spýtať, na MR ta poslali z orl ci kto? Tiež sa mi stále opakuje.sinusitida a je to hrozne, totalne to znepríjemňuje zivot....pomohla operacia takto s odstupom casu, uz to nemavas?

victoriab
5. apr 2024

@akcul13 som s tebou. Ide ma rozdrapit, len prehltam hlieny, davi ma na kasel ☹️ uz stale googlim, co mi do frasa je. Orl moze poslat na ct?

Strana
z2