Mamina má rakovinu v poslednom štádiu
Pekný den prajem mame diagnózovali rakovinu poslednom šťadiu. Chcela by som sa spýtať mama ostala agresívna. Kriči hádže veci po nás. Máte stým skúsenosti?
@majkamariakova môj otec takto trpel 2 a pol roka, 2 operácie mozgu, zomrel ako 50r. Je to síce možno absurdná útecha, ale buďte radi, že sa to u vášho zbehlo tak rýchlo. :( Liečba v takých prípadoch je predlžovanie trápenia a umierania.
@zuzanapjat myslím, že smrť by bola aj vyslobodenie. 😟
Je agresívny. Včera ráno dokonca napadol jednu sestričku na oddelení. Skoro jej vytrhal vlasy. Museli ho priviazať o posteľ. Doma na nás kričal, oháňal sa barlou a za chvíľku bol, akoby sa nič nestalo.Začal sa rozprávať sám so sebou. Ja viem, že za to nemôže, ale je to ťažké.
A stále nechápe, čo sa s ním deje. Opatrne sme mu to povedali, ale on akoby na to zabudol a stále sa pýta, prečo je v nemocnici, prečo nemôže ísť domov. Je zmätený.
Dnes v noci nás otec navždy opustil.
Úprimnú sústrasť.
Nám včera oznámili ,že švagra prestavaju už liečiť poslali ho domov.40 ročný.😢 už je len otázkou koľko telo vydrží.
@koka214 to je mi ľúto. Mladý človek.

@sella38 ahoj. Aj môj otec má nádor mozgu. A veľmi agresívnu formu. Diagnostikovali mu ju pred mesiacom. Postupne mu začala tŕpnuť pravá noha aj ruka. Začal sa správať agresívne, kričal už kvôli maličkostiam. V nedeľu v noci dostal strašné bolesti hlavy, záchvat a začal zvracať. Museli sme volať RZP. Dnes už je úplne ležiaci. Nezrozumiteľne rozpráva, dostal zápal pľúc. Má už 78 rokov, ale aj tak je to pre nás strašná rana.