icon

Mamina má rakovinu v poslednom štádiu

amalka2021
28. jún 2023

Pekný den prajem mame diagnózovali rakovinu poslednom šťadiu. Chcela by som sa spýtať mama ostala agresívna. Kriči hádže veci po nás. Máte stým skúsenosti?

Strana
z2
majkamariakova
5. feb 2025

@sella38 ahoj. Aj môj otec má nádor mozgu. A veľmi agresívnu formu. Diagnostikovali mu ju pred mesiacom. Postupne mu začala tŕpnuť pravá noha aj ruka. Začal sa správať agresívne, kričal už kvôli maličkostiam. V nedeľu v noci dostal strašné bolesti hlavy, záchvat a začal zvracať. Museli sme volať RZP. Dnes už je úplne ležiaci. Nezrozumiteľne rozpráva, dostal zápal pľúc. Má už 78 rokov, ale aj tak je to pre nás strašná rana.

zuzanapjat
6. feb 2025

@majkamariakova môj otec takto trpel 2 a pol roka, 2 operácie mozgu, zomrel ako 50r. Je to síce možno absurdná útecha, ale buďte radi, že sa to u vášho zbehlo tak rýchlo. :( Liečba v takých prípadoch je predlžovanie trápenia a umierania.

majkamariakova
6. feb 2025

@zuzanapjat myslím, že smrť by bola aj vyslobodenie. 😟

majkamariakova
8. feb 2025

Je agresívny. Včera ráno dokonca napadol jednu sestričku na oddelení. Skoro jej vytrhal vlasy. Museli ho priviazať o posteľ. Doma na nás kričal, oháňal sa barlou a za chvíľku bol, akoby sa nič nestalo.Začal sa rozprávať sám so sebou. Ja viem, že za to nemôže, ale je to ťažké.

majkamariakova
8. feb 2025

A stále nechápe, čo sa s ním deje. Opatrne sme mu to povedali, ale on akoby na to zabudol a stále sa pýta, prečo je v nemocnici, prečo nemôže ísť domov. Je zmätený.

majkamariakova
20. feb 2025

Dnes v noci nás otec navždy opustil.

koka214
27. feb 2025

Úprimnú sústrasť.
Nám včera oznámili ,že švagra prestavaju už liečiť poslali ho domov.40 ročný.😢 už je len otázkou koľko telo vydrží.

majkamariakova
4. mar 2025

@koka214 to je mi ľúto. Mladý človek.

Strana
z2