Manžel má Covid. Mám odísť k sestre?
ahojte. muzovi dnes po práci bolo naprd, prisiel skorej z práce, ja som prišla hodinu po ňom. spravila som mu covid test a bol pozitivny. cely vikend sme boli spolu, snazime sa o bábo, akurat vcera ovulacia, tak sme mali aj sex. nic mu nebolo. ako mu vysiel pozitivny test, hned ma posielal k mojej sestre nech nechytim.mala som MA v 12 tt,v 11 tt som mala covid, vysoke teploty, hned po tom bol def. konec. mne je zatial ok, nic mi nie je a v podstate som 1DPO. zvazovala som,ze idem k sestre (byva sama o par vchodov dalej) ale podla mna totalne zbytocne. ustlala som si v obyvacke, lebo ked mal dnes pozitivny test, tak virus mal aj vcera. hneva sa , ze som nesla k segre ale podla mna uz zbytocne. co myslite? zachranila by som sa keby idem k sestre alebo by som ju sla len nakazit zbytocne? zaroven mam toho teraz v práci extrém, strasne vela toho musim stihnut za par dni, ale podla mna sa tomu nevyhnem odchodom k sestre. prosim, vynechat nenavistne, premudrele, politicke a frustrovane komenty, pytam sa normálných báb. ďakujem
Ak sa máš nakaziť nakazís sa. Čiže už je podľa mňa zbytočne. Ved on nech si dá rusko. Keď mala dcéra covid spala som pri nej a nenakazila som sa. Keď mal chlap kovid tiež nie a tiež sme spali v jednej posteli.
jasné, ked dava si rusko, atd, ale aj ja mam pocit ze uz je ti fuk..
Vies co, ja by som asi ostala doma, muz nech si da respirator, ty rusko, pretri povrchy, vypinace ,klucky sanytolom. Niekomu to mozno pride prehnane, ale ak je u nas niekto chory doma, posledne tri roky to tak robime a vzdy bol chory len ten jeden...klop klop 🙂.
dakujem za názory 😊
Uz teraz je neskoro, ak uz je chory...no tak prinajhorsom budes chora tiez. Uz sa neocakava ze to bude mat nejaky zavaznejsi priebeh, tehotna teraz nie si, takze klud - je zbytocne sa kvoli tomu teraz doma hadat 🙂
Poriadne umyvat ruky, klucky, vela vetrat,...
A este, pri prvych naznakoch ze si chora ostan doma, nech to nehodis do obehu v praci - ale to asi vies. Ak sa ti da, daj si aj rusko v praci, ked robis v kolektive. Nikdy nevies...
Dcéra sa po jednej rodinnej oslave zobudila s vysokou horúčkou a pozitívnym testom. Na tej oslave sa gratulovalo aj jej. Myslela som, že nakazila celú rodinu. Z tej oslavy nikto neochorel. Dostali sme to od nej len my čo sme s ňou boli aj po pár dňoch. Ešte ani v ten prvý deň nebola infekčná, lebo to sme spali na návšteva a ani z tej domácnosti nikto neochorel po našom odchode. Ale možno každý variant covidu je iný.
Ja som mala covid pred dvoma týždňami a nenakazil sa nitkto a to sme rúška nenosili, spala som sama, ale ináč sme boli spolu. Asi je to o imunite tvojej . Pridaj vitaminy a drž sa .
My sme mali kovid 3x, vždy sme boli oddelení (spálňa aj kúpeľňa), vždy sme všetko dezinfikovali... a vždy sme sa navzájom nakazili. Podľa mňa nemá zmysel, aby si chodila k sestre, len jej to tam zbytočne zanesieš. Držím palce, možno to nechytíš, alebo budeš mať len mierny priebeh.
nuž, spravila som si test a je pozitivny.. a mam uz aj príznaky. takže šťastie ze som nešla k sestre.

Asi je to už jedno.Ja som covid mala 2x a muž nič nechytil,ani deti.Inokedy ho mali deti a my dospelí nie.Nemusis ochorieť vôbec a veľa tehotných žien ho aj málo a nič sa im nestalo ,ani dieťatku