Mary Kay kozmetika - skúsenosti
Ahojte dievcata, mohli by ste mi prosim napisat svoje skusenosti a nazory na Mary Kay kozmetiku? Popripade dievcata co s nou pracuju, nejake blizsie info?
@cucoriedkafiha Dobrý deň prosím aké výrobky rozpredavate? Ďakujem.
@ejuska2586 dobrý večer viem vám poskytnúť info...... Ešte mate záujem o to info?
@cucoriedkafiha ano prosim
@cucoriedkafiha ahoj ako funguje ťa polovičná zľava?😊👍
...Kto pozera iba zarobit v kozmetike MK, je úplne zle...to zákazník hned zbadá a odchádza..Poradca sa musí veľa učiť a potom bude vedieť správne poradiť.. Zvedavosť ma prinutila vediet o tejto kozmetike viac...Som na začiatkoch a zaujíma ma prečo veľa mojich známych je s ňou veľmi spokojná..páči sa mi na MK, ked kozmetický produt nemôžete používať, kľudne ho vrátte a MK vám pošle iný...
.. ako som písala, že sa učím...môžete sa pridat...patrim do tímu Ivanky CHristovej je super pozitívna a takých ľudí mám rada.....pýtajte sa... odpíšem ...ak nebudem vedieť, pomôže nám Ivanka....mail.: sliacka. otília@gmail.com
@otas ved to je úplne normálne, a nie je kozmetická poradkyna ako poradkyna,
kto by ste mali zaujem o tuto kozmetiku za vyrazne zlavy, piste mi ip, rada odpoviem, poradim 🙂
.. ja v prvom rade oboznamuje záujemkyne o produktoch.. pýtam sa akú majú pleť...pošlem vzorky vyskladané na pleť ...tak som bola oboznámená , s kozmetikou, ktorá aj mne pomohla..mala som pigmentové škvrny...postupne sa ich zbavujem... .teraz ma potešilo... vnučka mala aknoznu pleť.. čierne bodky.. vytláčala si a bolo to úplne zlé... konečne sa je pleť napravila...pomohli jej produkty z Mary Kay na aknoznu pleť... atď...ak vás niečo zaujíma kľudne sa opýtajte, rada pomôžem...
mne veľmi nesadla Ale používam od nich make up, ten je super
@zuzkauk co potrebujete konkrektne mne jediná kozmetika sadla táto a to som bola zúfalá.... prekonala som 2 x ovčie kiahne typu 3 stupňa zostali mi fľaky a akné sa tvorilo neskutočne nič žiadny mekaup, mi neudržal sa až jedine mk a používam 6 r a nič iné nechcem na pleť každý mi dáva vek... 19 r ale mam 30 r.. som kozmetická poradkyna ak treba poradiť, pýtajte sa...
Neskúšala som túto kozmetiku, aj ked je známa, ale dlhodobo používam iuvenio, je to výborná česká kozmetika.
ja používam iba make up , ten je perfektný.
Vyskúšala som ju a celkom fajn kozmetika, ale najviac mi vyhovuje iuvenio, tá je bez farbív a vhodná aj na moju citlivú pleť.

@cucoriedkafiha ahoj. Vedela by si mi dat info, ako mat kozmetiku lacnejsie? Moj mail: erika.fulopova96@gmail.com