icon

Mary Kay kozmetika - skúsenosti

zuzkauk
19. feb 2014

Ahojte dievcata, mohli by ste mi prosim napisat svoje skusenosti a nazory na Mary Kay kozmetiku? Popripade dievcata co s nou pracuju, nejake blizsie info?

Strana
z4
ejuska2586
21. aug 2020

@cucoriedkafiha ahoj. Vedela by si mi dat info, ako mat kozmetiku lacnejsie? Moj mail: erika.fulopova96@gmail.com

janicka1312
4. okt 2020

@cucoriedkafiha Dobrý deň prosím aké výrobky rozpredavate? Ďakujem.

cucoriedkafiha
4. okt 2020

@ejuska2586 dobrý večer viem vám poskytnúť info...... Ešte mate záujem o to info?

ejuska2586
30. okt 2020

@cucoriedkafiha ano prosim

derdia
13. nov 2020

@cucoriedkafiha ahoj ako funguje ťa polovičná zľava?😊👍

derdia
14. nov 2020

@anka406 ahoj este robite s touto kozmetikou?

elmunda81
19. nov 2020

@derdia ak mate zaujem, aj ja som poradkyna, mozete aj cezomna 👌💓 (samozrejme nechcem tym brat obj. Anke)

derdia
20. nov 2020

@elmunda81 ahojte nakoniec som z toho odstúpila. Majte sa, 😊

elmunda81
20. nov 2020

@derdia aha, to ma mrzi, pekny vikend.

otas
28. jan 2021

...Kto pozera iba zarobit v kozmetike MK, je úplne zle...to zákazník hned zbadá a odchádza..Poradca sa musí veľa učiť a potom bude vedieť správne poradiť.. Zvedavosť ma prinutila vediet o tejto kozmetike viac...Som na začiatkoch a zaujíma ma prečo veľa mojich známych je s ňou veľmi spokojná..páči sa mi na MK, ked kozmetický produt nemôžete používať, kľudne ho vrátte a MK vám pošle iný...

otas
28. jan 2021

.. ako som písala, že sa učím...môžete sa pridat...patrim do tímu Ivanky CHristovej je super pozitívna a takých ľudí mám rada.....pýtajte sa... odpíšem ...ak nebudem vedieť, pomôže nám Ivanka....mail.: sliacka. otília@gmail.com

otas
28. jan 2021

@bazoskaa .ľahké.... kometická porad. vás zaregistruje, posle vám kozmeticku tašku z produktami a viac vám poviem na správe

cucoriedkafiha
29. jan 2021

@otas ved to je úplne normálne, a nie je kozmetická poradkyna ako poradkyna,

emiliasp
11. mar 2021

kto by ste mali zaujem o tuto kozmetiku za vyrazne zlavy, piste mi ip, rada odpoviem, poradim 🙂

otas
11. mar 2021

.. ja v prvom rade oboznamuje záujemkyne o produktoch.. pýtam sa akú majú pleť...pošlem vzorky vyskladané na pleť ...tak som bola oboznámená , s kozmetikou, ktorá aj mne pomohla..mala som pigmentové škvrny...postupne sa ich zbavujem... .teraz ma potešilo... vnučka mala aknoznu pleť.. čierne bodky.. vytláčala si a bolo to úplne zlé... konečne sa je pleť napravila...pomohli jej produkty z Mary Kay na aknoznu pleť... atď...ak vás niečo zaujíma kľudne sa opýtajte, rada pomôžem...

nellka21
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
3. sep 2021

mne veľmi nesadla Ale používam od nich make up, ten je super

cucoriedkafiha
3. sep 2021

@zuzkauk co potrebujete konkrektne mne jediná kozmetika sadla táto a to som bola zúfalá.... prekonala som 2 x ovčie kiahne typu 3 stupňa zostali mi fľaky a akné sa tvorilo neskutočne nič žiadny mekaup, mi neudržal sa až jedine mk a používam 6 r a nič iné nechcem na pleť každý mi dáva vek... 19 r ale mam 30 r.. som kozmetická poradkyna ak treba poradiť, pýtajte sa...

frederika887
20. jún 2022

Neskúšala som túto kozmetiku, aj ked je známa, ale dlhodobo používam iuvenio, je to výborná česká kozmetika.

kvetinka75
21. jún 2022

ja používam iba make up , ten je perfektný.

vevericka554
21. júl 2022

Vyskúšala som ju a celkom fajn kozmetika, ale najviac mi vyhovuje iuvenio, tá je bez farbív a vhodná aj na moju citlivú pleť.

Strana
z4