Máš psoriázu?
Chcem vedieť názory a skúsenosti. A samozrejme záujem to riešiť.
moj manzel ma na ruke psoriazu uz asi 15 rokov, kozna dava krem a tabletky. Moj manzel pouziva iba krem, ja hovorim, ze sa to nemeni, stale ma na ruke psoriazu, najhorsie je to cez zimu. Ale moj nazor je ak by si to pravidelne kremoval staral sa o tu pokozku tak by to mohlo byt ovela lepsie. No ale chlap tomu je to jedno. Je to skarede. Moj nazor neda sa to liecit, iba ten stav pokozky zlepsovat, starat sa o to. V lete k moru ist.
Ahoj ja màm od detstva ,priblizne 25 rokov!Ja som mala aj kludnè obdobia ked zmizla-pocas tehotenstvách,ale vzdy po porode zaútocil znovu a objavil aj na takych miestách kde som este nemala!Velmi sa to horsuje ked ie mokrè pocasie j pridá na to aj psychika.Ja masticky co obsahuje kortikoidy nepouzivám ale pouzivám mydlo s morskou solou alebo s bahnom a krèm gáfrovú mast s ichtamolom!
Ahoj moja neboha babka dostala psoriazu ked mala 40 rok.a mala ju vsade v hlave na nechtoch a ked prechladla lebo na to bola nachylna tak dostala vysoke horucky a vysipana bola po celom tele a lezala aj 1 mes.v nemocke na koznom .A nakoniec zlomila bedrovu kost naco bola operovana a po podani antybiotik na ktore bola tiez alergicka nakolko niektore v nej vyvolavali psoriazu sa vyhodila psoriazou ale najhorie bolo natom ,ze psoriaza ju napadla v ustnej dutine ktora ju aj zabila a zomrela to je len jeden zo 100 pripadov kde tato choroba zabila cloveka ☹ ,nieje nakazliva len dedicna 😢
Ahojte ľudia.Tak v prvom rade liečte psorku z vnútra.A potom zvonku, tie krémy, to je všetko ok.Ale problém je vo vnútri organizmu.1. treba detoxikovať organizmus, napr. Čaj Lapacho + Mumio, sú to super veci ktoré nastavia rovnováhu v tele, a tým by mali zmierniť príznaky psoriázy. 2. Kúpte si soľ z mrtveho mora, a robte si zábaly poprípade kúpele, podľa potreby. 3. Nezabudnite na opaľovanie, to tiež pomáha.A kozmetiku na to Vám poradím v maily.Nezabúdajte na to že tieto veci treba striktne dodržiavať.A Ďalšia vec, je to liečenie dlhodobejšieho rázu, záleží od rosahu.Nečkajte zázraky za týždeň ani za mesiac.Veľa štastia.Majte sa

jedine potlacit sprievodne priznaky,..vyliecenie bohuzial,....je kopu toho na trhu,..cez kortikoidy,maste,rybicky,...atd