Mastodynon kvapky na úpravu cyklu
žienky skušali ste niektorá kvapky mastodynom na úpravu cyklu.Tam píšu,že sú dobre aj na nedostatočnú funkciu žltého telieska čiže nízku hladinu progesteronu.My síce neplánujeme bábo,ale riešim tento problém tak som zvedavá dakujem
ahoj. tak ja beriem mastodynom uz 4 tyzden... za chvilku bude flasticka prazdna. tlak na vajecnikoch citim casto, ale menzes stale neprisiel.
mala som len 2x spinenie pri sexe a to je vsekto ☹
Ja som mala problémy so zvýšeným prolaktínom a zníženým progesterónom, 2,5 roka som nemohla otehotnieť, začala som užívať Mastodynon, 3cykly pekne krásne 30kvp 2x denne a na 4tý cyklus som zostala tehotná a teraz mi spí v postielke už skoro pol ročný macík. Ja z vlastnej skúsenosti Mastodynon odporúčam ale tak každá sme iná, jednej pomôže to, druhej iné. A ako vidím tak @ana85 dopadla nejak podobne ako ja a zabral tiež, či sa mýlim? 🙂
ahojte, nasla som tu temu ohladne kvapiek Mastodynon. Odporucila mi ich lekarka zo sonografie prsnikov, nakolko mam v obidvoch prsiach cysty. mate niekto skusenosti s neziaducimi ucinkam ?
Kuknite si Gynex, prírodný koncentrát výborný na ženské problémy, upravuje menštruáciu, pomáha redukovať cysty. Nájdete u nás na mamazem.
@ana85 mala som v sobotu ovulaciu ale uz tyzden pred nou som mala hlien najskor bielkovy potom klasicky ako byva ovulacmy (co som predtym nikdy nemala) a dnes som 4DPO a stale citim podbrusko aj pichanie aj bolenie ako pred menzesom , dnes mi zacal zas ten kremovy hlien .su to pre mna novinky a neviem ci je to tymi kvapkami alebo sa zadarilo v co verim 🙂
@rianne ja som ich brala presne dva cykly prvy to bolo dovidenia,,,zmeny sliziky citila som podbrusko vsetko ,,,,druhy taktiez akurat sliziky slabsie,,,, na konci druheho som bola pribratejsia,,,jemne ale do bokov som pribrala a prsia mi narastli 😠 teraz som sa na to vykaslala ako mi zacali vajka chystat na ovu bolesti vsetko to citim a ci sa zadari sa uvidi 😀

ahoj.
ja uzivam kvapky dva tyzdne. rano a vecer 30 kvapiek do vody.
kupila som si to na upravu cyklu. ked si ich dam, citim tlak na vajecnikoch, ale menzes stale neprsiel ☹
vraj su dobre aj na cysty a prsia.