icon

Mastodynon kvapky na úpravu cyklu

ematko29
17. apr 2013

žienky skušali ste niektorá kvapky mastodynom na úpravu cyklu.Tam píšu,že sú dobre aj na nedostatočnú funkciu žltého telieska čiže nízku hladinu progesteronu.My síce neplánujeme bábo,ale riešim tento problém tak som zvedavá dakujem

Strana
z2
ana85
29. apr 2013

ahoj.
ja uzivam kvapky dva tyzdne. rano a vecer 30 kvapiek do vody.
kupila som si to na upravu cyklu. ked si ich dam, citim tlak na vajecnikoch, ale menzes stale neprsiel ☹
vraj su dobre aj na cysty a prsia.

ematko29
autor
7. máj 2013

@ana85 Ahoj ja beriem mastodynom už3týáždne amenzes tiež neprišiel atiež cítim tlak vvo vaječníkoch .tak neviem čo bude :(

ana85
9. máj 2013

ahoj. tak ja beriem mastodynom uz 4 tyzden... za chvilku bude flasticka prazdna. tlak na vajecnikoch citim casto, ale menzes stale neprisiel.
mala som len 2x spinenie pri sexe a to je vsekto ☹

ana85
9. máj 2013

@ematko29 ahoj. tak ja beriem mastodynom uz 4 tyzden... za chvilku bude flasticka prazdna. tlak na vajecnikoch citim casto, ale menzes stale neprisiel.
mala som len 2x spinenie pri sexe a to je vsekto

26lenka6
10. jan 2014

Ja som mala problémy so zvýšeným prolaktínom a zníženým progesterónom, 2,5 roka som nemohla otehotnieť, začala som užívať Mastodynon, 3cykly pekne krásne 30kvp 2x denne a na 4tý cyklus som zostala tehotná a teraz mi spí v postielke už skoro pol ročný macík. Ja z vlastnej skúsenosti Mastodynon odporúčam ale tak každá sme iná, jednej pomôže to, druhej iné. A ako vidím tak @ana85 dopadla nejak podobne ako ja a zabral tiež, či sa mýlim? 🙂

ana85
11. jan 2014

@26lenka6 ano, zabral 🙂 a to som uzila iba jednu flasticku kvapiek. ale brala som aj Nosifol, sice nie pravidelne. gratulujem k syncekovi 🙂

26lenka6
11. jan 2014

@ana85 ďakujem 🙂 ja gratulujem k dcérke čo sa vám čoskoro narodí. ak sa zas niekedy rozhodnem mať aj druhé bejby a nepôjde tak lahko ako pri tomto tak siahnem zase po mastodynone

ana85
11. jan 2014

@26lenka6 dakujem. urcite je lepsie isty cas skusat kvapky, bylinky, cajiky ako sa hned pustat do umeleho oplodnenia. ale verim tomu, ze druhykrat sa nam podari otehotniet na prvy sup 😉

36khana
10. júl 2014

ahojte, nasla som tu temu ohladne kvapiek Mastodynon. Odporucila mi ich lekarka zo sonografie prsnikov, nakolko mam v obidvoch prsiach cysty. mate niekto skusenosti s neziaducimi ucinkam ?

piussi
29. júl 2014

@ana85
@26lenka6 dnes som si kupila mastodynon, tak verim ze mi pomoze tak ako vam! 😉

mamazem
7. aug 2014

Kuknite si Gynex, prírodný koncentrát výborný na ženské problémy, upravuje menštruáciu, pomáha redukovať cysty. Nájdete u nás na mamazem.

26lenka6
9. jan 2015

@piussi pomohol?

piussi
9. jan 2015

@26lenka6 aaaaaaale kdeze..stale nic

zabudnuta
12. feb 2015

@
@ana85 idem ho skusit brat aj ja,,,, mam prosim zacat od 1DC?ci mozem zacat aj v strede?

ana85
13. feb 2015

@zabudnuta lepsie by bolo od 1DC. ale ak mas nepravidelny cyklus tak mozes hocikedy 🙂

zabudnuta
13. feb 2015

@ana85 ďakujem pekne. Uz tie dva tyzdne vydržím pretoze beriem aj duphaston . 🙂 ako dlho si ich brala kym si otehotnela?

ana85
13. feb 2015

@zabudnuta uzila som iba jednu flasticku. takze nie viac ako dva cykly.

zabudnuta
13. feb 2015

@ana85 hadam budem mat aj ja tolko stastia 🙂

ana85
14. feb 2015

@zabudnuta urcite ano. treba mysliet pozitivne. nech sa dari 🙂

zabudnuta
14. feb 2015

@ana85 ďakujem

zabudnuta
18. mar 2015

@ana85 ahoj 🙂 hlasim sa hehe uz skoro douzivana flasticka. Mozem otazocku? ake si mala z toho pocity ked si to brala?

ana85
18. mar 2015

@zabudnuta byvalo mi troska nevolno od zaludka a pobolievali ma vajecniky ako pred menzesom. ty to ako znasas? verim, ze kvapky pomozu.

zabudnuta
18. mar 2015

@ana85 mala som v sobotu ovulaciu ale uz tyzden pred nou som mala hlien najskor bielkovy potom klasicky ako byva ovulacmy (co som predtym nikdy nemala) a dnes som 4DPO a stale citim podbrusko aj pichanie aj bolenie ako pred menzesom , dnes mi zacal zas ten kremovy hlien .su to pre mna novinky a neviem ci je to tymi kvapkami alebo sa zadarilo v co verim 🙂

ana85
19. mar 2015

@zabudnuta verim tomu, ze sa zadarilo a tehu test ukaze dve ciarky 🙂

zabudnuta
19. mar 2015

@ana85 dakujem krasne 🙂 bola by som rada. este si musim pockat par dni na vysledok 🙂))

ana85
19. mar 2015

@zabudnuta aspon dva tyzdne. aby test ukazal spravny vysledok. hlavne myslite pozitivne. psychika robi vela.

zabudnuta
19. mar 2015

@ana85 snazim sa snazim 🙂 a hovorim ze tento mesiac to vide citim to tak 🙂 ak nie aspon bude dovod ,,pracovat, dalej 🙂 dakujem

blue99
20. mar 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
rianne
12. máj 2015

@ana85 @zabudnuta Ahojte, aj ja beriem kvapky Mastodynon 2 a pol tyzdna, tak som zvedava ci sa zadarilo tento cyklus 🙂 tiez mam take divne pocity v podbrusku.... inac my sa sanazime uz rok, u dr som bola este len ja a vravel, ze som OK, ale vysetroval ma iba bezne, ani hormonalny profil nerobil...

zabudnuta
12. máj 2015

@rianne ja som ich brala presne dva cykly prvy to bolo dovidenia,,,zmeny sliziky citila som podbrusko vsetko ,,,,druhy taktiez akurat sliziky slabsie,,,, na konci druheho som bola pribratejsia,,,jemne ale do bokov som pribrala a prsia mi narastli 😠 teraz som sa na to vykaslala ako mi zacali vajka chystat na ovu bolesti vsetko to citim a ci sa zadari sa uvidi 😀

Strana
z2