icon

Mastopexia

d4d4
10. sep 2016

Ahojte. chcem sa spytat na vase skusenosti s doktormi. Chcem podstupit modelaciu bez implantatov. Bola som v BA na konzultacii, doktor sa mi nejako nezdal. mala som pocit ze ho skor obtazujem, pocas konzultacie bolo viac ticho. on si odreptal svoje, ukazal fotkky pred a po. stale bol na laptope, vobec sme neprekonzultovali moje predsavy vs realitu, co si on mysli ako by to mohlo dopadnut. pytala som sa ho ako by mohli vyzerat po uprave a on ze tak ako na fotkach (ukazal mi 10 premien, roznych zien, vekovo, vahovo, velkostou a typom porpsia, bradavky. som ocakavala prirovnanie, nieco co si mozem predtavit).proste ma mal na sto percent vyvratit z omylu ak by nejaky bol , aby sme sa vyhli sklamaniu. na takmer vsetko odpoved : to je individualne. Napr. kojenie . vyjadril sa ze to az ked v buducnosti budem kojit sa uvidi. ale keby pouzil istu metodu ze je tam riziko mensie. a ked som sa spytala ci teda by to spravil/odporucal v mojom pripade, odpoved ze to uvidi, to je na nom.

Bola som docela sklamana nakolko ja mam platit jemu nemalu ciastku a mal ma na haku. Doktor by mal byt empaticky a skor ma pozvdbudit.

Casto pocujem o p. dr. cervenovi. mate nejaku skusenosti?

mickao
Autor odpoveď zmazal
d4d4
autor
15. sep 2016

@mickao dakujem! bola som aj u Hedera aj u Cervena. Obaja super, len nazor sa im nezhodoval na rez. musim to s nimi prediskutovat..ale asi hedera, aj kvoli tomu ze je v BA, tak dufam ze dobra volba. ^.^

d4d4
autor
14. nov 2016

ADMIN,MOZEM POPROSIT O VYMAZANIE TOHTO PRISPEVKU? Dakujem