icon

Masturbácia

masturbatorka
13. mar 2014

Som závislá na masturbácii. Chcem s tým prestať, ale nejde to. Poraďte čo robíte, aby ste to nerobili? Také rady, že daj si sex s mužom nepotrebujem. Sex s mužom mám tiež.

Strana
z3
crystal333
13. mar 2014

@zuzkaanicka este tak skoro spinkat nepojde, lebo urcite ma doma este pracu😀

zuzkaanicka
13. mar 2014

@masturbatorka no, tak nic nelutuj, chod spat, lebo Ti rodicia vypnu wifinu a este aj rano zaspis do skoly 😅

masturbatorka
autor
Odpoveď bola odstránená
lyzzy
13. mar 2014

@masturbatorka .....ja som nepovedala ze to nie je prirodzene.
Ja som sa prihovorila zenam,ktore sa tu budu s tebou dotahovat o slovicka a ty sa im budes snazit vysvetlit svoj postoj.Taketo konverzacie nemaju zmysel.

dadushe
13. mar 2014

@masturbatorka Já být tebou, tak tu léčbu závislosti ještě odložím. Za 2 měsíce má proběhnout další ročník masturbačního maratonu.Světový rekord v počtu vyvrcholení v řadě drží od loňska Lady Monster s dvaceti orgasmy a nejdéle na světě masturbovala mezi ženami slečna Kitty Kat, která to v roce 2008 vydržela 7 hodin a 6 minut....podle mě to je jasná výzva pro tebe, přímo osudová 😀 Národ ti jistě poděkuje za reprezentaci ve světě a třeba si najdeš i sponzora 😎 Jeď masturbátorko, jeď!!! 😀

masturbatorka
autor
Odpoveď bola odstránená
masturbatorka
autor
Odpoveď bola odstránená
masturbatorka
autor
Odpoveď bola odstránená
lyzzy
13. mar 2014

@masturbatorka ....stale mi asi nerozumies

masturbatorka
autor
Odpoveď bola odstránená
charlie1980
13. mar 2014

Tu je riesenie. Nudzove riesenie : Prsty si namocit do Chilli a zacat masturbovat. Vysledok do 2sekund zaruceny. Ine ma nic nenapada. Velmi by som Ti chcela pomoct, nie je to sranda.

jabadaba
13. mar 2014

@masturbatorka koniec dobry, vsetko dobre... 😵 Tesim sa na dalsiu zaujimavu temu.

oktobermimi
13. mar 2014

@zara0201 :D :D :D haha :D o tom u autorky bohužial pochybujem :P

oktobermimi
13. mar 2014

@charlie1980 je riešenie 😀 a to "žaba" co majú chlapy na udusanie chodníkov čerstvo položených 😀

hviezdicka111
14. mar 2014

jupííí, zas tu máme to isté sprosté decko, alebo toho istého nadržaného chlapa...

zuzkaanicka
14. mar 2014

@hviezdicka111 ja to tipujem na partiu pubertakov, ktori skusaju, co by si mohli dovolit 😉

hviezdicka111
14. mar 2014

@zuzkaanicka mne to pripada, ze to pise jedna osoba...teda podla stylu, akym to pise, jeho reakcii atd...vsetky tie temy od leuskafojtova + toto...
ale jedno je iste...v hlave to nema vsetko v poriadku... 😀

masturbatorka
autor
Odpoveď bola odstránená
zuzkaanicka
14. mar 2014

@hviezdicka111 no, ja myslim, ze to je jedna partia-vzdy to jeden z nich pise a ostatni mu radia a dobre sa rehocu 😅 ... len je divne, ze niektore temy (aj menej trapne) su vymazane hned a toto tu nechavaju 😖

jabadaba
14. mar 2014

@masturbatorka tak masturokovala....to je novy terminus technikus alebo si spojila masturbaciu s rokovanim? 😎

zuzkaanicka
14. mar 2014

@jabadaba dva v jednom 😝 ... este v tom moze byt rock😉

celasapremenim
14. mar 2014

@masturbatorka chod k psychosovi, uchyl pridrbany ...snad si nemyslite, ze to sem realne pise nejaka zena

masturbatorka
autor
Odpoveď bola odstránená
danulienkam
Odpoveď bola odstránená
denisafono
14. mar 2014

@masturbatorka fuck you, stačí?

klarionela
21. mar 2014

kdo tvrdi ze nemasturbuje tak to dela dodnes....ja napr. nemam a nikdy sem nemela orgasmus s chlapem, jedine sama se sebou:D ,je to prirozene a dela to kazdy.....nekdo vic nekdo min....

svetluska280
5. aug 2015

Tu píšu http://masturbacia.com/, že masturbácia je prirodzená, pokiaľ ti neovplyvňuje negatívne život - prestaneš sa alebo svojich blízkych zamestnávať, nechodíš do práce a pod. Takže, ak ti to neubližuje, pokojne sa tomu oddávaj 🙂

Strana
z3