Máte niečo overené na bolisti trojklanného nervu?
Ahojte, máte prosím niečo osvedčené pri bolestiach trojklaneho nervu? Bola som chorá a odvtedy ubehli 4tyzdne a denno denne trpím bolesťami, nasadila som si včera milgama n, a len dúfam, že zaberie... Nechcem tu rozpisovať o príčine bolesti trojklaneho nervu, lebo príčinu viem, mám to diagnostikovane z magnetickej rezonancie, v hlave sa mi križuje cieva s nervom tak pôvod bolesti mám jasný, aj to , ze som ochorela a prechladla z klímy v práci, to mi spôsobilo bolesti.len chcem vedieť niečo osvedčené čo by mohlo pomôcť.dakujem
ahoj. mne nič nepomohlo, mala som pred rokom a pol zapálené 2 vetvy a teda bol to najhorší týždeň v mojom živote, ja úplne chápem, že sa ľudia pri tomto nerve zabíjajú, ja som neprežila nikdy nič horšie, normálne som mala pri pôrode pocit, že to je pohodička. a nepomohlo nič, ale pokiaľ je to neurologického pôvodu (u mňa nebolo), tak milgama by mala pomôcť, u mňa zaberalo len nelíhať si a nesedieť, neviem teda, v akej miere máš záchvaty ty, ja som do minúty od sadnutia/ľahnutia dostala záchvat, ale po týždni som už fakt nevládala len stáť a chodiť.. mne pomohli ATB, ale ja som mala do toho zapálený koreň osmičky a jednu dýchaciu cestu, ktoré to všetko dráždili..
@tanuuulka och, ja mám pocit, že aj u mňa bude problém s tou osmičkou, zubár mi tvrdí, že zuby mám v poriadku no pre istotu mi odporučili CT dutín, akurát ma to bude stáť 70€ 😥 tak isto keď si ľahnem a sadnem príde bolesť... nechápem prečo... Osmičku ti nechali? Či vybrali? Tak no mne po magnetickej rezonancii prišli na to, že mám v hlave cievu ktorá mi križuje ten nerv...a bolí ma vrchná spodná čeľusť, oko, nos, líce zvonka zvnútra, jazyk hrdlo, buď je to ostrá palivá bolesť, niekedy ako by zasklb alebo sibnutie bičom, niekedy mi to všetko mravenčí, tŕpne...tiahne sa mi to do hlavy krku ramena 😥 zápal dutín alebo koreňa zubu by mi uvideli z rontgenu? Pretože mi ich za posledné roky robili niekoľko a bolo vždy všetko v poriadku 😥
@cherry1981 čo je to tá lyrica? Aký liek? Ja ešte kojim tak toho veľa nemôžem 😥
@kaci311 nooo mne robili panoramatický snímok zubov a tam zistili, že mám dáky zápal pod osmičkou, tak rovno von. a na tú dutinu mi prišli na ctčku. ja som už neverila, že tá bolesť dakedy prejde. ja som dostávala niekoľkominútové záchvaty, to bolo niečo, čo sa ani slovami nedá opísať. týždeň som nespala, nesedela, neležala. veľmi ti držím palce, aby ti to čím skôr prešlo
@tanuuulka ja tak isto, neuveriteľná bolesť, tie panoramatické snímky mi robili niekoľko krát a všetko je vraj ok, robili mi aj pred rokom či dvomi kompletne snímky dutín tam tiež všetko ok, na mri tá cieva nakoniec. Dalo sa vydržať to vyberanie osmičky? Lebo ja mám hore ale ešte nie je prerezana, a dolné mám vonku , zuby vonku niekoľko rokov a bolesti stále
@tanuuulka ahoj..ja tiez som mala pred rokom trojklan..a aj zapal nervov...aj som stym lezala v nemocn...dotrraz mam bolesti hlavy ...chcem sa spytat uz ta to preslo?
@angelaa214 ano preslo ma to, raz sa mi to vratilo, ale potom ked uz mi vytrhli zub, bola bolest definitivne prec

@kaci311 Ahoj ja mam tiez z MR diagnostikovany trojklanny nerv , kde sa mi krizi cieva s nervom, ale ked som chytila bolesti, zabralo len ist na neurologiu a Lyrica