icon

Máte niekto dospelý rovnátka?

potkan212
22. aug 2018

Ja mám ako 29 ročný (ale vypadám na 18) klasický kovový strojček, teda dva.. a po čase som zistil, že ak riešim nejaké pracovné veci, pripadám si tak akoby neseriózne, ako nejaký mladík alebo čo... Myslíte, že tak môžem pôsobiť aj na mojich pracovných partnerov? Že chalan v košeli a má rovnátka ako nejaký pubertiak? Čo si o tom myslíte? Ďakujem

zuzanka.zuzu
22. aug 2018

úplne v pohode, neriešila by som. navyše chlap, ktorý sa stará o svoj chrup je sexi 😉 a čo ešte ten, ktorý už má o chrup postarané (rozumej, raz ti ho dajú dole a budeš mať šmrncovný úsmev) 🙂

ingelika78
22. aug 2018

@potkan212 ja som mala strojcek od 31 do 32 r a pohoda (usmievam sa na profilovej fotke 🙂 ) nebola som vo firme jedina v tomto veku.

fefe123
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
22. aug 2018

@potkan212 Výborne. Žiadny problém, lepšie ako krivé zuby.

zvedavabuduca
22. aug 2018

Plánujem si dať po druhom pôrode budem mať 24 rokov a ľudí okolo seba (aj starších ) nevnímam ako nejakých iných so strojcekmi . Mne sa to náhodou ľúbi 😉

potkan212
autor
22. aug 2018

Huh, tak díky... Akože vidím aj ja dosť ľudí so strojčekmi, ale ja sám sa cítim tak divne. Ja som práveže ani nemal krivé zuby ale predkus a začal to byť pre mňa zdravotný problém...Mohol som si dať aj keramický a ani neviem prečo som si taký nedal...... :(

montemotherone
22. aug 2018

@potkan212 veď aj naša Národná Adela má teraz tuším strojček. A na popularite jej neubudlo 🙂 Či už to bude strojček, alebo niečo iné týkajúce sa vzhľadu, ide skôr o to, ako sa s tým stotožníš ty a ako to "predáš". Skôr by som vynechala v komunikácii tie Čechizmy (rovnátka, vypadám...) To mňa ako klienta by iritovalo viac ako strojček na zuboch 😉

matildaoravczova
22. aug 2018

@potkan212 Ahoj,mám 31 rokov a od novembra mám strojček na vrchnej rade zubov a ešte mi pribudne aj spodna rada😊nemám absolútne žiadny problém kvôli strojceku a mam pod sebou okolo 20ľudí.Páči sa mi keď má muž či žena pekné zuby,vyzerá to dobre.

pupavocka101
22. aug 2018

to riesit podla mna nemusis, na profesionalite ti to isto neuberie. clovek aspon zbada, ze sa o seba staras. kolki ich nosia len tak aby boli trendy, tak ako aj tie okuliare bez dioptrickych skiel

potkan212
autor
22. aug 2018

@matildaoravczova Haa, presne aj ja ho mám od novembra a od marca aj spodný 🙂

potkan212
autor
22. aug 2018

@montemotherone heej, to mi hovorí veľa ľudí, že by som mal používať menej českých slov jako používam :D

zvedavabuduca
22. aug 2018

@potkan212 a už keď sme pritom , kľudne aj ip , by ma zaujímala cca cena . Určite to budem riešiť so svojím zubarom.
Viem , že pred pár rokmi keď som o Tom uvažovala tak by ma to vyšlo aj cez 2000 eur .. a momentálne neviem aké ceny sú . Chcela by som klasický strojček nie tie neviditeľné a keramické .

potkan212
autor
22. aug 2018

@zvedavabuduca No ja mám klasický kovový, oba teda a za cca 2,5 roka to bude cca 3500 €. Ale platíš to postupne, takže neni to až taká hrôza. Najviac platíš za tie analýzy cca 300 a potom nalepenie jedného cca 500 eur... Potom už ako kedy 🙂 Ale závisí tiež podľa toho čo máš za problém 🙂

vecernica_katka
22. aug 2018

@potkan212 Úplne v pohode, nerieš to. Raz budeš za svoje rozhodnutie vďačný...

potkan212
autor
22. aug 2018

No v to dúfam, lebo 2 a pol či 3 roky s týmto není švanda :D

potkan212
autor
22. aug 2018

@zvedavabuduca ak chceš, tak Ti dám aj tip kde chodím a som úplne spokojný s prístupom 🙂

kubkovamama
22. aug 2018

@potkan212 ja som mala asi 4roky a potom rok vkladaci na podnebie a ešte jeden iba na noc,ten asi pol roka.Mam 33 a nikto mi nechce verit,že nemám umelé zuby.😁 Našťastie sa mi vôbec nepokazili, starostlivosť o strojček je zdlhavejsia ako keď sú zuby "holé",potom sa to čistenie 10minutove 100nasobne vráti.Sestra ma 38 a strojček si dala až teraz.Ani jedna sme sa nestretli s reakciami okolia,v podstate si to nikto nevšimol pokiaľ sa nesmejes ako kôň 😀

potkan212
autor
22. aug 2018

@kubkovamama snáď sa to u mňa tak nepretiahne až na 4 roky... Ja sa inak ani nemusím smiať, mne ho je vidno už len pri rozprávaní a to ma štve 🙂 Dakde na nete som akurát čítal, že v nejakej ambulancii majú aj 55 ročnú 🙂

narsila
22. aug 2018

@potkan212 ak robis v kosielke v OVB tak je to aj tak jedno.. kdekolvek inde to normalni dospeli ludia urcite neriesia ;)

potkan212
autor
22. aug 2018

@narsila Haha, nie nie OVB 🙂 už makám kvázi sám na seba 🙂

zuzikak
22. aug 2018

Necitam komentare predomnou lebo tak troska nestiham ale tato tema ma oslovila. Ja uz rovnatka nenosim. Ale dala som si dobrovolne, ked som mala 21 alebo 22r. Takze som do 24r. s tym chodila a tiez som vyzerala na 16 🙂 a pripadala som si tiez neseriozne a neprofesionalne, ked som si hladala pracu. Jeden teoreticky zamestnavatel mi na to povedal " ide o prestiz a vy na svojej pracujete. Rovny usmev vam bude odmenou" a to ma velmi potesilo. Ak budes komunikovat s inteligentnym clovekom, taketo nieco si ani len nevsimne resp. tomu nebude prikladat dolezitost.

potkan212
autor
22. aug 2018

@zuzikak hii, to teší aj mňa, že budem mať rovný úsmev ale ma prenasledujú tieto pocity pred samým sebou, že vypadám divne atď 🙂 Presne čo si popísala 🙂 Občas by som najradšej vytiahol kombinačky a odstránil si toto železiarstvo z mojej huby :D

kianka5
22. aug 2018

@potkan212 ja si idem dať budúci rok strojček...teraz nemôžem kvoli tehotenstvu....takže budem mať už 33...aj keď na svoj vek vraj ani teraz nevypadám...takže potom budem zasa pubertiačka s dvomi deťmi 😂😂

potkan212
autor
22. aug 2018

@kianka5 wau, držím palec 🙂 Na babách sa mi to páči 🙂 Na mnee je to strašné 🙂 Ale jak takto čítam, že nejsom v tom sám v tomto veku, tak ma to utešuje priam :D

kianka5
22. aug 2018

@potkan212 ďakujem...mne dlho trvalo kým som sa k tomuto odhodlala 😃 a ty budeš po 30 baliť baby na pekný úsmev a to stojí zato 😉

zuzikak
23. aug 2018

@potkan212 nuz musis si zvyknut a neriesit. Pozerat do buducnosti. Niekedy to nie je lahke ale je to o zvyku....Ja som zo zaciatku do zrkadla pozerala len pri cisteni zubov ( a to som sa pren rozhodla dobrovolne) no casom sa to podda 😉

potkan212
autor
24. aug 2018

No, hej 🙂 Len už 9 mesiacov sa to nepoddáva 🙂 Haha ale snáď dakedyy 🙂