icon

Máte skúsenosti s AD Zolpinox 10 mg?

sjack
22. dec 2020

Je to na spánok.... no tie nežiadúce účinky akoo... fuuha... že vraj aj halucinácie :( a to nechcem myslím že mám starostí už dosť :(

majamat
22. dec 2020

@sjack vsetko nie je AD. je viac skupin liekov medzi psychpfarmakami. je to hypnotikum.

a co sa tyka skusenosti, tak neviem. poznam vela ludi, co takuto leicbu uzivaju ( v minulosti som ich obcas brala ) a vacsina takyto neziaduci ucinok nema. poznam aj takych, co sice takyto prejav mali, ale zrejme nesuvisel s liekmi,a le z ich zakladnou diagnozou.

neziadduci ucinok nie je neico, co ma kazdy.

cookie29
22. dec 2020

To predsa nie je AD. A mimochodom vezmi si vedľajšie účinky hociktorého lieku, aj obyčajného paralenu a nie je to nič moc. Zolpinox je krátkodobé riešenie

sjack
autor
22. dec 2020

@cookie29 nie nieje to AD pradón 🙂 no len mám strach že mi to pridá niečo takého pôvodu že halušky a tak... mám ho len na spánok... lebo ho mám vďaka úzkostiam slabý

hermanoval
22. dec 2020

@sjack nemusí mať každý nežiadúce účinky. Ja s nim napr. nemám žiadne problémy

cookie29
23. dec 2020

@sjack tak treba riešiť úzkosti aby sa vyriešil aj spánok. Aj keď ono je to začarovaný kruh, lebo keď si nevyspata tak to ide horšie. Ber to tak, že Ta to ma “nakopnúť”. Zázraky to určite neurobí, pretože umelý spánok nie je taký dobry, ale pomôže naštartovať

michaela_prekopova
Odpoveď bola odstránená
nagyovabetka
3. apr 2022

Dobrý deň teraz začnem brať zolpimex ale nie som si istá či bude stačiť jedna tabletka môžem pridať polku ak by som nevedela spať ?

nagyovabetka
9. apr 2022

@nagyovabetka zolpinox sa dá rozdeliť na dve časti

nagyovabetka
23. máj 2022

@nagyovabetka je rozdiel medzi zolpinox a zoldipen