icon

Máte skúsenosti s bolesťami kostrče?

lara1128
15. júl 2021

Ahojte, chcem sa opýtať ci mi niekto neporadi: mamka ma bolesti kostrce. Ak sedí nevie sa postaviť strašne to boli. Chodí od lekára k lekárovi a nič. Každý povie ze to nemá z ich hľadiska nič spoločné. Ma s tým niekto skúsenosť, pripadne neviete poradiť kam sa obrátiť? Dakujem

Strana
z2
katarinkacat
3. jan 2025

@0silvia0 pomohli vám ?

0silvia0
3. jan 2025

@katarinkacat no ako som uz pisala, už som po operácii a cítim sa ok. Posunutý stavec mi tlačil na spinálny koreň a vyrážalo mi to do celej panvy.

kika2380
8. júl 2025
@iveta6868

Som 2 mesiace po hysterektomii a tiež mam problem s kostrčou. Ja citim skor taky tlak a ťahanie a vystreľuje mi to do konečnika. Stale mam pocit, akokeby mi tam medzi sedacimi svalmi niečo vadilo.Keď napnem sedacie svaly citim akoby svalovku od kostrče. Tiež mam taky pocit, akokeby sa mi tie svaly panvoveho dna poskracovali, alebo neviem, čo sa to deje.Začalo to 5 tyždeň po operácii. Doma skor posedavam, tak mi to pride, ako keď su tie svaly otlačene od sedenia, ochabnute.Možu svaly panvoveho dna sposobovať aj tlaky na kostrč preražajuce do konečnika?Gynekolog mi povedal, že nevie, čo je pričina. Alebo mohlo dojsť pri operácii k nejakemu poškodeniu svalov, alebo nervu?

@iveta6868 ahoj, viem že starý príspevok ale mám už niekoľko mesiacov podobný ak nie rovnaký problém … čo to nakoniec bolo a ako si to riešila? 🙏

Strana
z2