icon

Máte skúsenosti s bolesťami žalúdka po vyliečení helikobaktera?

anka712
6. júl 2019

Ahojte, mám otázočku. Poprosím písať len tých ktorí naozaj majú skúsenosť. Chcem sa spýtať, je tu niekto taký kto mal problém so žalúdkom dlhodobo, mal helikobaktera, potom ho vyliečil a následne po vyliečení po pár mesiacoch opäť bolel žalúdok? Máte s tým niekto skúsenosť? Boli ste kvôli tomu aj na hadicu do žalúdku a pomohlo Vám to? Pýtam na skúsenosti, nie či je mne zle, že mám ísť doktorovi a podobne, zaujímajú má skúsenosti ktoré ste zažili a bolel vás žalúdok a poprípade Vám to prešlo alebo vás aj stále boli. A ešte či sa tu nájde aj niekto koho boli žalúdok len kvôli stresu a rieši to nejako. Vopred vďaka a prajem ešte pekný večer 🙂

Strana
z2
judar
8. júl 2019

@anka712 no u nas maju taku malu izbičku s postelami a tam ludi davaju a za dalsie to omamenie viac ako 5min netrva lebo rychlo vyprchava

rainbow82
8. júl 2019

@judar ale veď nejdú rezať.A taký humus do seba pchať na pár sekúnd 😁😁😁.Ale áno každý sme iný.Clovek vie čoho čaká ale vždy sa bojí 😀

anka712
autor
8. júl 2019

@fkata aha dobre ďakujem 🙂

anka712
autor
8. júl 2019

@judar no tak ja neviem, ale ak tam pôjdem tak skúsim asi bez injekcie ak to nebude nejaka veľká kamera🙈

caterine
2. dec 2022

@lilke aku mastichu prosim ta syncek uzival a ake davkovanie, ak si este pamatas.dakujem

lilke
2. dec 2022

@caterine masticha active. Dávkovanie si nepamätám. Určite po 1 tbl. ráno a večer, ale či aj na obed 🤔 Ale dávkovanie bolo v popise, len lekárnička odporučila dávať mu polovičnú dávku ako dospelý. A bral to tuším 4-5 mesiacov, dávala som mu do úplného odznenia bolestí. Prešlo 7 rokov a helikobakter sa nevrátil.

Strana
z2