icon

Máte skúsenosti s CBD?

gabika0825
22. júl 2021

Ahojte baby, chcela by som sa vás opýtať či tu máte skúsenosti s Kvapkami CBD a hlavne sa opýtať tých ktoré ich už používate nejak dlhšie či ste spozorovali nejaké výsledky. Ja sa do CBD vôbec nevyznám, neviem ani koľko % by som si mala objednať. Lebo sú 5% 10% 20% a neviem aký je v tom rozdiel. Písala som jednému predajcovi ale ten mi hneď ponúkol tie 20% ale mne sa to nezdá lebo to je podľa mna veľmi silne. (Myslím si že mi to ponúkol kvôli cene, aby zarobil). A prečo by som chcela vyskúšať CBD? Lebo som čítala že to pomáha aj na nervozitu, stres a celkovo je človek viac kľudný. A ja mám v poslednej dobe teda celkovo už dlhšie takú vnútornú nervozitu. Skúšala som už rôzne lieky aj Valeriánu, persen a podobne ale nemám pocit že to niečo robí. Problém so spánkom nemám, skôr iba tá vnútorná nervozita, som podráždená, hneď aj z najväčšej blbosti chytím stres a neviem sa vnútorne ukľudniť. Ak máte niektorá toto iste a skúšali ste CBD tak mi prosím dajte vedieť do komentára alebo kľudne aj do správy. Značku mi nemusíte písať, ja skôr potrebujem vedieť koľko % CBD je pre mna vhodne a celkovo kedy to používate. Dakujem 🙂))))

catherinah
12. aug 2021

@elisse247 pomaha to prosím aj na syndróm nepokojnych noh? Nikto mi s tym nevie pomoct🤷‍♀️

elisse247
13. aug 2021

@catherinah je veľa štúdií ktoré dokazujú že CBD je prospešné aj v tomto prípade.

elisse247
13. aug 2021

@majusa2 mám veľa ľudí ktorým som poskytla CBD práve kôli migrénam alebo kôli tetanii a zatiaľ sú len pozitívne ohlasy minimálne prišlo k zmierneniu. Ja mám teda nano CBD nie klasický olej je to aj drahšie ale čo sa týka biologickej dostupnosti tak je omnoho lepšie. Pokým by ste chcela ísť do oleja tak na začiatok môžete ísť do 10% a samozrejme fullspectrum.

majusa2
13. aug 2021

@elisse247 no ja mam pre zmenu tetaniu. vy aj predavate ten nano? Ci si viem objednat aj na nejakej sk stranke? Vcera som to pozerala, nasla som nejake nano cbd ale ci je to kvalitne neviem. Ak by sme sli do oleja ktorych vyrobcov odporucate? Dakujem

majusa2
13. aug 2021

@elisse247 este mam napadlo ze niektore obsahuju 2% thc. Ktore je lepsie s ci bez ? Dakujem

majusa2
13. aug 2021

@majusa2 oprava 0,2 % 😁

sisqa33
7. sep 2021

@majusa2 moj svagor pouziva cbdcbg olej od slovenskej farmy hempbona a nevie si vynachvalit na migrenu. Ale su drahsie:(

majusa2
7. sep 2021

@sisqa33 dakujem, teraz pouziva nejaky rakusky tusim, myslim ze treti tyzden. Mal migreny, ale vraj to treba dlhodbejsie brat. Tak uvidim ci zaberie. Ulozim si ten vas, keby nezabral ten co ma vyskusame tento. Dakujem

katka3213
Odpoveď bola odstránená
wicka5
19. okt 2021

@majusa2 tiez zvazujem kupu cbd na migrenu, pomohol vasmu manzelovi?

marfikchov
19. okt 2021

@elisse247 mňa by zaujímalo, kedy si ho dávať. Ja mám objednané kvôli nespavosti a nervozite a teraz neviem, dať si ho ráno, poobede, pred spaním? Zobudím sa?

majusa2
19. okt 2021

@wicka5 ani nie, mozno ho bral kratko nejake 4tyz a potom musel prerusit mal zdravotne problemy ( nie z cbd )tak ho uz 6tyz neberie. Ked sa da dokopy zacne zas brat.

elisse247
20. okt 2021

@marfikchov nemusíte sa báť zobudiť sa zobudíte takže ak chcete riešiť nespavosť tak určite večer. Záleží od toho aj aký máte. Ale najlepšie by bolo v tomto prípade ráno a večer.

pavlicka123
20. okt 2021
Používateľ pavlicka123 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pavlicka123.

@wicka5 zdravím, cbd pomáha aj na migrénu 🙂 skôr ide o to, aké silme bolesti mávate, ako často atd... ale cbd sa celkovo odporúča aj pri bolesti hlavy, zubov ako zdravšia náhrada Ibalgin 🙂 ak by ste mali viac otázok, pokojne mi napíšte ss 🙂

pavlicka123
20. okt 2021
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pavlicka123.

@marfikchov neviem, odkiaľ ste si kupovali, ale predajca by Vás určite mal poučiť o tom, kedy a ako produkt užívať...nemalo by to byť o tom, že si to kúpite a tým to preňho skončilo... treba si dať pozor na to, od koho beriete a či má certifikát na SVK 🙂 CBD je na trhu veľa ale zväčša sú to "cezpoľné spoločnosti", ktorých zloženie nie je úplne v poriadku ...

pavlicka123
20. okt 2021

@majusa2 povolená miera je cca 0,3 🙂 pri tých vyšších koncentráciách thc by som bola opatrná ;) samozrejme, ak to má byť fullspectrum, musí to obsahovať aspoň trochu thc.. ale opäť platí, ze človek si musí dať pozor na zloženie...🙂 ja osobne dávam prednosť lokálnym produktom, ktoré sú u nás certifikované, ako tým , ktoré pochádzajú neviem odkiaľ🙂

darling181
5. nov 2021

@elisse247 ak sa mozem spytat, na trojklanny nerv aky cbd olej odporucate? Lebo v tych % sa nevyznam.

elisse247
7. nov 2021

@darling181 dobrý deň, v tomto prípade pokým ste nebola užívateľom CBD a pri veľkých bolestiach môžete siahnuť po 10%. Možno by bol fajn aj v kombinácii s CBG. Osobne mám skúsenosti pri mojom otcovi ktorému som dala svoje CBD fullspectrum 5% ale nie vo forme oleja a do dvoch týždňov mal už úplne citeľné výsledky.

darling181
12. nov 2021

@elisse247 ak mozte...kludne do spravy, mate nejakeho overeneho predávajúceho?

mmmmggggg
19. dec 2021

@elisse247 potrebujem poradiť ohľadom výberu cbd

lubomira26
27. jan 2022

@elisse247 dobry den môžem poprosiť cenu cbd koncentratu ktorý užívate a ako si ho viem objednať?dakujem

elisse247
27. jan 2022

@lubomira26 dobrý deň napíšte mi prosím správu

birko
Odpoveď bola odstránená
tina23456
Odpoveď bola odstránená
lucieedova
29. mar 2022

Existuje i kalkulačka, která ti podle tvoji váhy určí pro tebe množství CBD v oleji. Kalkulačku mají na této stránce https://cbdkalkulacka.cz/, od nich také beru CBD olej 15% https://www.semena-marihuany.cz/cs/ 🙂

birko
Odpoveď bola odstránená
ametia
Odpoveď bola odstránená
momija
9. apr 2022

@elisse247 Zdravím, môžem vám napísať správu ohľadom cbd?

elisse247
10. apr 2022

@momija dobrý deň, samozrejme.

terry658
Autor odpoveď zmazal