icon

Máte skúsenosti s FIBROBLASTOM?

mimusa154
26. feb 2020

FIBROBLAST!!!
Ahojte baby,
mate niektora skusenost s neinvazivnym liftingom hornych viecok?

Strana
z2
stanka_s
10. okt 2020

To by aj mňa zaujímalo, niekto s vlastnou recenziou na zákrok?

stanka_s
10. okt 2020

@mimusa154 máš nejaké nové info? Tiež uvažujem nad tým zákrokom.

mimusa154
autor
11. okt 2020

@stanka_s nemám,nikto nič...😏

stanka_s
11. okt 2020

@mimusa154 škoda, cez zimu by som to chcela absolvovať, len najprv by som rada nejakú tu recenziu 😎

mimusa154
autor
11. okt 2020

@stanka_s tak ak,napíš 😉😘 ďakujem 🤗

ivipivi
22. okt 2020

Ahojte,ja som to absolvovala.1. x vo februari obe viecka,pred 2 dnami este korekcia 2., lebo bolo v horsom stave.... este neviem posudit,ale efekt to isto ma,je to neinvazivne a docela rychlo sa hoji... s tym 1 okom som spokojna,tak cakam,ci aj toto 2.sa umudri🙂) Uvidim,pise sa aj ze 3x sa da opakovat,tak uvidim...to by som ale zase dala obe.ale to uz by som mala asi velke ocakavania! V podstate som spokojna.Este dodavam,ze mam 56 rokov,ale nemala som to dramaticky zle,ale pokles bol,zemska pritazlivost uz v tomto veku funfuje na 100%..🙂)

mimusa154
autor
22. okt 2020

@ivipivi super,ďakujem,akurát ja NATO,že mám 35,tak viečka jak sar-pei 🤣🤦

stanka_s
23. okt 2020

@mimusa154 ja mám 39 rokov a tiež vidím pokles, nakoľko používam očné linky a asi pred dvoma rokmi sa mi začali otláčať 🙄. Nakoniec som si dala linky tetovať, ale vidím tam pokles viečok, tak by som to chcela riešiť. Moja kozmetička, ktorá to robí spomínala, že v mojom prípade by mala stačiť jedna procedúra. Záleží to podľa poklesu, koľko procedúr je potrebných.

meggi28
Autor odpoveď zmazal
stanka_s
3. nov 2020

@meggi28 nebolelo to? A vďaka za recenziu 😉, môžeš napísať aj po úplnom zahojení, ako dlho sa to hojilo a či si spokojná.

meggi28
Autor odpoveď zmazal
ivipivi
5. nov 2020

@mimusa154 tak to by som asi volila klasicku korekciu skalpelom, poznam vela bab a vysledok je mega!!!

wewe44
Autor odpoveď zmazal
cristala
27. jan 2022

@meggi28 chcem sa spytat, ako je to po vyše roku po zakroku? Kolko sa vam to hojilo, pokial uz neboli vididelne stopy po zakroku? Tiež ma zaujima, ci v osetrovanom mieste nemate permanentne bledsiu pokozku. dakujem

melaniasejirmanova
3. apr 2022

@cristala ahoj ja som bola iba raz teraz pred Vianocami. Efekt super ale vydržal tak mesiac, potom sa to vrátilo do pôvodného stavu 😩 ta pani čo mi to robila vravela, že treba aspoň 2krat. Idem teraz o 2 týždne. Chcela som už skôr ale tam treba 2 mesiace odstup a naposledy termín čo som mala mi zrušila pre covid.. Bielšie miesto mi neostalo. Pridávam foto.. Ale efekt vydržal tak mesiac.. Neviem čo by bolo keby som šla v marci. Uvidím teraz ešte som si povedala, že pôjdem teraz, že čo to spraví.. Ak efekt nevydrží už nejdem lebo zbytočne peniaze

meggi28
3. apr 2022

@cristala zdravim pozeram ze som neodpisala, prepacte. Ono sa to zahojilo skoro, ale ako je prispevok nizsie malo to len chvilkovy efekt. Ja som uz podstupila blepharoplastiku.

zuzanagab
17. máj 2022

@mimusa154 ahojte,ja som bola dnes. Môžem neskor napísať aký to má efekt. Mam 35r mam astigmatizmus a padnute viečka mi teda nepomáhali. Videla som ešte menej 🙂 preto som sa rozhodla pre zatiaľ túto neinvazivnu metódu. Zatiaľ to dosť páli,boli a prichádza opuch hlavne na pravom oku. Pokles som mala mierny,ale už viditeľný. Foto je hneď po zákroku.

zuzanagab
17. máj 2022

Toto asi o 7hodin

lenus111
1. jan 2024

Ahojte žienky, mám 45 r. bola som minulý rok 2x viečka s odstupom po mesaici a teraz som opäť absolvovala kompletne tvár. Výsledky sú výborné...treba mať bio lampu 🙂, ktorú som si zakúpila na liečbu po zákroku. Netreba drahé lampy, vyliečia aj bežné bio lampy v hodnote 200-300€. Inak za mňa TOP. Na čele je to náhrada botoxu 🙂 krásne vypnuté, bez vrások...medzi očami žiadne vrásky 🙂, padnutým očiam to pomoholo..to bol hlavný dôvod,..no mne sa táto procedúra fakt osvedčila oproti skalpelu je to oveľa jednoduchšie.

silviatko
13. jan 2024

@lenus111 jak myslite bio lampu..koli hojeniu?
A akej farby svetlo ste pouzivali? 🙏

lenus111
13. jan 2024

@silviatko Ano biolampu - žlté svetlo

angelinja
21. sep 2024

Dobry den a konkretne lekar alebo klinika najlepsie zapad sr alebo po bystricu.dakujem

sandynkaaa
10. jan 2025

Ahojte
Chcela by som znova načas túto tému... som po zákroku týždeň. Dva dni opuch, nič hrozné, len ma teda zaujíma, kedy ste videli nejaký ten rozdiel. Lebo mne sa vidí nulový.... či mám byť trpezlivá alebo mi to proste nepomohlo😭 ďakujem

zuzanagab
10. jan 2025

@sandynkaaa nula bodov. Ja som mala hrozne mokvave rany. 2t KO

vienny
30. jan 2025

@sandynkaaa ako to máte teraz? Viete dat aj foto red a po alebo do spravy

vienny
30. jan 2025

@zuzanagab mokvave z čoho?

sandynkaaa
30. jan 2025

@vienny rovnake. Mne to opuchlo, spuchlo asi do 2ch dní a vyzerám úplne rovnako ako predtým, akurát o pár € ľahšia....

vienny
30. jan 2025

@melaniasejirmanova ako ste nakoniec bola spokojná? Bola ste aj na druhom osetreni?

zuzanagab
31. jan 2025

@vienny celkovo taky zápal som mala. Ani oči som nevedela rozlepit. Úplne akoby zahnisane oci,viečka. Hrozne. A bolelo to neskutocne.

vienny
2. feb 2025

@lenus111 aj si si to niečím natierala pred svetlom alebo rovno svietila? A stále to ma účinok?

Strana
z2