Máte skúsenosti s Herboxou?
Ahojte máte niekto skúsenosti s herboxou ?
Ano, suseda hnackovala dva tyzdne este z toho
Pozri si zlozenie, nic extra, toto vies dostat do seba za polovicnu sumu a nie ako zomlety zafarbeny prssok bohviecoho
Stolica 2-3x denne? Fakt? To je normalne, ? Pochybujem
Pozri si zlozenie, nic extra, toto vies dostat do seba za polovicnu sumu a nie ako zomlety zafarbeny prssok bohviecoho
@anonym_74387d Asi je. Môj muž tak chodí pravidelne a bez Herboxy. Okrem toho aj s kolegyňami som sa bavila na túto tému a tiež to takto majú. Iba ja chodím 2-3x týždenne.
@anonym_74387d Za normálne sa považuje chodiť na toaletu trikrát za deň až trikrát za týždeň. zdroj:https://doktorpro.sk/blog/defecate-properly-5-laws-of-defecation
@anonym_74387d Asi je. Môj muž tak chodí pravidelne a bez Herboxy. Okrem toho aj s kolegyňami som sa bavila na túto tému a tiež to takto majú. Iba ja chodím 2-3x týždenne.
@mergimar boze ludia, precitajte si zlozenie a netreba hned naletiet na platenu reklamu

@katika1811 Včera mi ju doniesla kamoška ochutnať, že ju pije. A aj jej mama a veľmi si pochvaľujú. Že odkedy ju pijú, majú pravidelne stolicu aj 2-3x denne. Ja som si ju dala 2x, a naozaj funguje.