Máte skúsenosti s IPL u mužov?
Ja viem, ze uz som trapny s tou depilaciou furt a mozno si niekto aj bude mysliet, ze som metros, ale nie som. Len som cely zivot bol chlpaty jak Ezau, od hlavy po paty a teraz som hladky jak anjelska prdelka. Citim sa jak novy clovek, vynikajuco, privetivo a stastne. Bezchlpaty zivot je proste o 1000% krajsi. No a teraz k veci.
Par rokov dozadu, som zene, vtedy este snúbenici, kupil ns vianoce ipl z lidlu za stovku. Ona to ale nepouziva, lebo sa jej nechce. Tak som to pred pár mesiacmi zacal pouzivat ja, najorv len na podoazusie a chodidla, od tohto tyzdna uz aj na zbytok tela. Kazdopadne, na podpazusie a chodidla uz mam za sebou 4 procedury, s dvojtyzdnovym odstupom, sko sa pise v navode na pouzitie. Vysledok? Asi ziadny ☹ blikam na seba jak doktor na kripla v spitali a chlpy furt rastu a furt musim holit. Uznavam, ze na chodidlach ich je podstatne menej a za dva tyzdne vyrastu podstatne mensie ako predtym. Ale v podpazusi nulovy efekt. Pritom kozu mam ako stvorenu na ipl, bielu ako vampir a chlpy cierne ako ficova dusa. Tak neviem, ci len ten vyrobok z lidlu stoji za prasaciu prdel, alebo ci celkovo robim nieco zle?
Vies mi dat este raz nazov toho centra? Neviem sa uz k tomu dostat
@arcticcode chlpy na chodidlach?
@topasitta na priehlavku, ci jak sa to vola. Od prstov toto fajne makke az po clenok
@arcticcode CHIRMED BRATISLAVA .. precitaj si, najdes na nete o nich vsetko... je to esteticka medicina, skrátka epilacne centrum, robia ale rôzne zákroky.
Ja som k nim chodila... ak by si mal nejaké otazky, kludne sa pytaj
No prezrel som ten chirmed. Vyzerá to naozaj dobre, problém je, že som polohou akurát v strede, medzi BA aj KE, takže ani ani... :(

@arcticcode nepočúvaš a ideš si svoje!!!! Nastuduj si rozdiel EPILACIA IPL a EPILACIA LASEROM.
Nie je to to isté. Je v tom rozdiel. Radovo sa IPL pristroje pohybuju do 10.000€ a laser od 50.000€ nahor. Mám na mysli profi pristroje v epilacnych centrach.... IPL z lidlu za 100€, nestrácaj čas a konecne navstiv epilacne centrum. V tvojej predoslej teme som ti aj radila ktore.