Máte skúsenosti s liekom Beloretin na liečbu akné ?
Dobrý večer prajem.
Chcela by som sa opýtať ci tu je niekto, kto má skúsenosti s liekmi Beloretin na akné.
Po neúspešnej lokálnej liečbe mi kožná doktorka predpísala tieto lieky, tak som zvedavá či má niekto nejakú skúsenosť s nimi.
Vopred ďakujem 😊
@romana1110 Romanka no dufam ze sa ti polepsilo s tymi perami ... Kolko este budes brat? Zvladas to naozaj super 😊 Ja som dobrala asi pred dvomi mesiacmi 😊 tiez som sa pytala koznej na flaky a jazvicky a vravela ze na tie je najlepsi cas 🙂 mohla na mne pekne este zarobit ale je to uzasna lekarka 🙂 tak nezufaj a bud trpezliva 😊 urcite aj jazvicky aj flaky zmiznu ... A nikto sa na teba nebude nikdy pozerat tak kriticky ako ty sama na seba v zrkadle 😁
Ženy prosim vas pekne este o radu ... Ako ste to riesili s antikoncepciou? 🙂 Moja kozna napriklad vravela, ze az pol roka po dobrati liekov si mam davat pozor ...
@wolfsk46 toto by zaujimalo aj mňa . Syn to berie druhé balenie . Raní 20 mg a na obed Od 1.10. a teraz pridala na obed 10 mg nebo že bol slabý efekt liečby .
Prosim vás ty čo ste to dobrali , po ako čase od začiatku užívania ste videli už efekt vy???
Ďakujem syn je z toho nešťastný a tie pery suché , oči ho réžú berie kvapky na suchost. Ďakujem
@mirkonik ahoj, po dohode s koznou lekárkou nie, a nosila som jej negatívne tehotenské testy, aby si to zapísala do karty...
Treba sa na to spýtať, každý kožný lekár ti môže odpovedať individuálne...
@tanika treba čakat, každé telo reaguje inak. Mne sa pleť začala zlepšovať po 3 mesiacoch ale stále to nebolo ono. Liečbu treba vydržať, tak dlho, ako odporúča lekár.
Rovnaký Problém s očami a perami som mala aj ja, ale da sa to zvládnuť, prajem veľa síl! 🙂
@mirkonik ahoj. Ja mám teraz mikroliecbu takže každe 3tyzdne začínam brat na 1 týždeň. Vyzerá to tak, že cca do marca to budem brať . A potom znova na kontrolu. Ja pomerne ani tie jazvy ani tie fľaky neriešim pre mňa je podstatne to ,že mi zmizlo to veľké akné a to čo mi už ostali je len najmenší detail. A som aj rada ,že som sa na tú liečbu dala aj keď ma každý odhováral. Ono treba len vydržať
Ahojte chcem sa spytat. Kozna mi nastavila 20mg rano a 10mg večer. Beriem lieky uz 3mesiace ale stale nic. Neviem ci sa mam vzdat alebo vydrzat. Pri ustach sa mi vytvara mokvave miesto, ekzem a mam to tam velmi suche. Nepomaha ani hydratacia. Uz naozaj neviem co mam robit. Som z toho uz zufala. Mam pocit ze moja psychika je takziez na tom zle. Keby vidite aku mam stale plet proste neviem bojim sa ze mi ani lieky nepomozu. Neviete mi nejak poradit?
Ja mam za sebou mesiac a mam len suchoty na perach ale nič hrozné to nie je. Co sa tyka akne takmer zmyzlo. Urobili sa mi asi dva podkozaky ale uz sa hoja takže ja som po mesiaci nadšená.
@adri2211 áno s perami to take zle nemam len proste ja už mam za sebou 3mesiace a stale nič. A keby vidis co mam v okoli ust. Uplne mokvave, bolave ani neviem co to je. Vyzera to ako ekzem. Davam si aloe vera na to ale nezabera. Uz som naozaj zufala😭 proste aspon keby mam krajsiu plet po tych 3mesiacoch ale stale vobec nic..
@lauri2203 ahoj. Okolo tých úst som to mala aj ja . To mám zápal ja som NATO mala mastičky zavolaj jej a povedz jej čo je vo veci . Lebo keď máš liečbu beloretin nemôžeš nosiť rúško to je z toho . Ja som to mala ako keby som mala zle pichnuty botox. Zápal , mokvanie, kúti stále mi to praskalo a to nehovorím o Tom ako som nemohla do ničoho zakusnut lebo som to mala také bolestivé .
@romana1110 a prosim ty uz si lieky dobrala? A ako dlho ti trvalo kym zacali ucinkovat? Pretoze ako vravim ja uz 3 mesiace a stale nic. @adri2211 povedala ze liecba beloretinom trva cca 6-12 mesiacov... nepovedala kolko to budem brať ja:/
@lauri2203 ja mám už len teraz mikroliecbu to znamená ,že 3 týždne ich nejjem a 1 týždeň jej . Ja som začínala liečbu tento rok v apríli a vychádza mi to do apríla cca tiež rok a to mi povedala ,že len polroka preto som s tým súhlasila. Ja som to mala tiež všelijaké najskôr nezaberalo a až potom začalo keď mi zvýšila dávno cca na 30 mg denne . Ono to chvíľku trvá pokiaľ to zaberie. Hlavne hlavu hore a nevzdávaj ja sa ja som to tiež chcela ale nakoniec nevzdala
Po mesiaci sa mi začali tvoriť lupiny dosť veľa. Vlasy nemám mastné ani po 2 týždňoch. Keď si ich ale umyjem hruuuza koža totálne presušená. Až som si do vlasov naliala telové mlieko 😁 . Ma niekto tip ako to zmierniť?
@ivettstar skús použiť šampóny s olejmi alebo nejaké oleje. Ja som používala aj predtým aj teraz zmes olejov na vlasy a nemala som žiaden problém. 🙂
@romana1110 Ahoj môžem sa opýtať ako si znášala liečbu v lete? Kedže mi hovoril kožný, že nesmiem chodiť na slnko. Ďakujem.
@nika_nikolinka ahoj. Tak to aj mne povedala ,že nemôžem chodiť na slnko a jak pôjdem tak najväčší faktor buď detskú 50 alebo "normálnu " ... Ale musela som sa natierať každú chvíľku a tvar som si zakrývala (akné som mala len na tvári ). Ale potom čím častejšie som chodila tak som si všimla ,že som sa začala jak keby "šúpať " a už nepomáhal ani opaľovací krém . Tak som už na slnko nechodila . Ale to bolo na konci leta už .
Ahojte, beloretin beriem od decembra, vidim krásne výsledky , ako na tvári , tak na chrbte...len teda mam dosť citlivu kozu , najma na tvári , co som aj mala. Všetky kremy na tvar ma stipu, chcem si kozu vyživit kedze sa mi šupe ale len si ju viac podráždim....vedeli by ste mi poradiť nejaký krem na tvár,ktorý by ma nedráždil. Poprípade aj s ochranným faktorom keďže pomaličky začína ☀️ svietiť.
Ja mam za sebou 3 mesiace. Akne sa prestalo robiť asi po druhom. Teraz mam pleť úplne čistú nebyť flakov po akne. Snáď časom vysvetleju. Ja som nadšená.
@renaii Ja som už pomaly rok po liečbe, ale veľmi mi pomohol krém na tvár od CeraVe pre suchú až veľmi suchú pokožku. Používam ho doteraz. Tvár som si natierala 2krát denne alebo podľa potreby. Bohužiaľ tento nemá faktor, ale rovnako si vieš zakúpiť krém od CeraVe aj s faktorom, no ten je skôr určený na opaľovanie sa. Ja som mala faktor 25, ale pokiaľ som brala lieky tak mi v lete veľmi nepomohol.

Zdravím, dnes som si prvý krát dal liek BELORETIN 20mg a chcel by som sa spýtať, či by som sa mal vyhýbať nejakému jedlu, ovociu atď...
Poprípade nejaké rady na uľahčenie priebehu liečby.
Za každú radu budem vďačný.