icon

Máte skúsenosti s liekom Keytruda pri liečbe rakoviny?

agandreaa
1. aug 2023
lubinka33
6. okt 2023

@agandreaa dobry den,akurat buduci týždeň mamina zacina liecbu liekom keytruda. Bohuzial poistovne liek odmietla uhradit,tak si ju musime hradiť sami... vy ste uz podstúpili nejaku liečbu keytrudou?

agandreaa
autor
6. okt 2023

@lubinka33 , áno, dostala som už šesťkrát.

dominiqaa
6. okt 2023

@lubinka33 ...mozem vediet preco poistovna zamietla?

ema7813
Autor odpoveď zmazal
dominiqaa
8. okt 2023

@ema7813 ano potnam, rok sa nim liecim...preto ma zaujimalo preco poistovna zamietla uz v uvode..viem ze keby mi prestane ucinkovat a nalety sa zvacsuju alebo pribudaju tak uz neschvalia..ale nevedela som reco neschvalili uz na zaciazku liecby

ema7813
Autor odpoveď zmazal
ema7813
Autor odpoveď zmazal
lubinka33
12. okt 2023

@dominiqaa Mamina ma nador na krku a zatial je to preplacane len na melanom a karcinom pľúc... takze zatial musime na hotovosť a dufame ze sa to zmení,lebo lekárka hovori ze od 1.12.23 by mali preplacat u viac foriem rakoviny

lubinka33
12. okt 2023

@agandreaa
@agandreaa neziaduce ucinky ste nejake mali?

agandreaa
autor
12. okt 2023

@lubinka33 žiadne

ivka27101
11. feb 2024

Prosím vás kde ste postupovali imunoterapiu a ako sa vám darí ? Ďakujem

agandreaa
autor
12. feb 2024

@ivka27101
@ivka27101 dobrý deň. Chodím do Rimavskej Soboty do nemocnice na onkologicke oddelenie na imunoterapiu každý 3. týždeň. Nežiadúcich účinkov nemám.

lubinka33
17. feb 2024

@ivka27101 Mamina chodi na onko v MT. Po prvej mala nežiaduce účinky riadne.
Skoncila v nemocnici, nechutenstvo,unava, bolesti,neschopnosť jest,uz len infuzna terapia pomohla. Vsetky ostatne uz su skoro bez nežiadúcich ucinkov. Akurát unava ,ale to len par dní. Teraz budeme mat CT 🙏🙏🙏 a potom sa bude písať žiadosť do poisťovne,lebo schvalili len 4 davky

zdenqa21
23. apr 2024

@lubinka33 Dobrý deň. Môj ocino má tiež rakovinu a jedinou možnosťou je táto liečba keytrudou. Chcem sa vás opýtať schválili vám liečbu bez problémov alebo bol problém? Bojíme sa či nám schvália liečbu lebo ževraj si vyberajú ľudí ktorým to dajú a ktorých nechajú iba dožiť.
Vopred ďakujem za odpoveď.
S pozdravom Marková

lubinka33
23. apr 2024

@zdenqa21
@zdenqa21 dobrý deň,podla toho aku ma diagnózu. Ak je zaradena do tych čo preplacaju tak mu to musia schvalit. Teraz su tusim hlava a krk, kože, pľúca a tusim po novom prsniky. My sme sa báli či nám po tych 4roch daju aj ďalšie,lebo CT nebolo moc dobré,ale lekár uviedol ze chce pokračovať a schválili zase 4 davky . Uvidíme čo bude dalej 🙏

superholka77
23. jún 2024

@lubinka33 dobrý večer môžem sa opýtať ako sa ma maminka ? ma nádor na krku som tu prečítala môžem sa opýtať ako sa jej to začala aké ma štádium a čo ma na bolesti alebo či nemá problém s jedlom a či ju bolieváli aj usi hlava môj otec ma a aj schudol vypluva hlieny moc nemôže prehĺtať ale ešte nemá žiadnu chemo nič ďakujem

superholka77
23. júl 2024

@agandreaa dobrý večer chcela by som sa opýtať žiadali ste o ten liek keytruda prosím vás ? a mali ste pred žiadosťou o liek nejakú liečbu ? operáciu alebo rádioterapie alebo chemoterapie ? ďakujem

zdenqa21
24. júl 2024

@superholka77 dobrý deň dali sme žiadosť a mali by nám dať vedieť tento týždeň. Čo sa týka tej liečby doktor nám povedal že sa dáva až ako druhá vlna po chemo keď nezaberá.

superholka77
24. júl 2024

@zdenqa21 dobrý deň takže ako prvá liečba sa to nemôže dať ? lebo je to šetrnejšie a nemá to také nežiadúce účinky ani na zdravé bunky ako chemoterapia. Kvôli čomu to dávajú až ako druhu liečbu toto Slovensko.

mysti
15. aug 2024

@agandreaa dobrý deň, prosím Vás, ku ktorému onkológovi do RS chodíte?
Môjho starého otca (84 rokov) zajtra prepúšťajú po 3 týždňoch z Hagov. Bohužiaľ ma zhubný nález na plucach. Chemo by už nezvládol (ani by sme ho tým netrápili), tak veľmi rozmýšľame nad touto liečbou liekom Keytruda. Musíme nájsť onkológa (sme z Hnúšte), preto sa pýtam. Môžete mi prosím napísať súkromnú správu? Veľmi pekne ďakujem 🙏