icon

Máte skúsenosti s Oral Biotics?

24. dec 2024

Skúsenosti?

jana_pajer
15. apr 2025

Celé zle,strašná blbosť....

viole
3. máj 2025
@jana_pajer

Celé zle,strašná blbosť....

@jana_pajer prečo? Čo sa vám pri užívaní stalo?

viole
3. máj 2025

Produktov s názvom Oral Biotics je niekoľko druhov. Možno by bolo dobré špecifikovať o ktorý výrobok ide, od akej firmy

jana_pajer
2. jún 2025
@viole

@jana_pajer prečo? Čo sa vám pri užívaní stalo?

@viole absolutne nemám pocit ze by sa niečo zlepšilo, ako sladký jablkovy prášok....to je cele....podľa mňa blbosť....

miroslavgaydos
9. jan 2026

Zakoupil jsem produkt Oral Biotics od firmy Golden Tree ze Slovinska. Má obnovovat mikroflóru v ústech a odstranit tak zápach z úst. Po více než měsíci denního užívání se u mne ani partnerky nic nezměnilo. Pouze dech byl zahlcen peprmintovou příchutí prášku. Stejný efekt poskytne konzumace tic tacu za zlomek ceny... Vrátili jsme ve lhůtě 60 dní zbylé krabičky (poštovné do Slovinska bylo několik set Kč). Přes urgence peníze nevrátili (je to už půl roku). Domnívám se, že nejde o solidní firmu.

miroslavgaydos
Včera o 08:51
@miroslavgaydos

Zakoupil jsem produkt Oral Biotics od firmy Golden Tree ze Slovinska. Má obnovovat mikroflóru v ústech a odstranit tak zápach z úst. Po více než měsíci denního užívání se u mne ani partnerky nic nezměnilo. Pouze dech byl zahlcen peprmintovou příchutí prášku. Stejný efekt poskytne konzumace tic tacu za zlomek ceny... Vrátili jsme ve lhůtě 60 dní zbylé krabičky (poštovné do Slovinska bylo několik set Kč). Přes urgence peníze nevrátili (je to už půl roku). Domnívám se, že nejde o solidní firmu.

@miroslavgaydos Doplním informaci o vrácení peněz: Peníze vrátili. Mojí chybou jsem si toho nevšiml, při vratných platbách kartou se to zaúčtuje jindy a já to přehlédl. Nicméně potvrzuji, že v našem případě jejich produkt nefungoval, jinak bychom to po 60ti dnech nevraceli.