Máte skúsenosti s vaginálnym gélom Papilocare?
Dobrý deň, prosím vás máte niekto skúsenosti s uživaním vaginalneho gelu Papilocare? Lekar mi to odporučil uživať po dobu 2 mesiacov, mám lahku dysplaziu asi 0,5cm. Ďakujem za kazdú radu. Pekný deň.
@niki1995 Dobrý večer, aj ja mám na predaj papilocare, síce už otvorené balenie, ale je ich tam 6ks aplikátorov zo 7ks. Predám za 15€, ak by ste mala záujem napíšte mi správu.
@katka3588
@evaaaaa225 dobry den este to mate prosim ?
@tabweka dobrý deň, áno mám.
Ahojte, užívam papilocare asi 5den…a mám pocit akoby mi cely deň vytekal von. Stalo sa to niektorej?? V noci ani nie ale skôr cez deň. Mám cyto L-Sil čo sa týka HPV netuším lebo rozšírená cyto sa mi nude robiť v auguste (po polroku) objednala som si aj indol woman na podporu imunity. Zabralo Vam to pri takomto náleze? Dakujem
@blonde7119 žial mne nie , skúsila som to čo aj ty oboje . Pomohla mi jediné operácia
@tina7729 a aký si mala nález?
@blonde7119 už tie vysoko rizikové neviem presne Hl-sil myslím len dlhodobo .radšej zvolil operáciu a som rada ,mam pokoj a nestresujem sa už. Operácia dopadla dobre
Ahojte, chcem sa spýtať.. keď si dám na noc gél papilocare a po nejakom čase budem chcieť íst na wc.. nebude to vadiť keď mi to stečie hneď napríklad po hodine preč..?
@daninka162 ja som si to dala vzdy tesne pred spaním, ku tomu intímku a tym padom som toto neriešila, ale urcite vam neujde všetok gelik preč

@niki1995 v každej lekárni inak .. neda sa presne povedat, najviac sa asi oplatí cez e-shop