icon

Máte skúsenosti so Sanvalom na nespavosť?

alyctro
29. apr 2024

Bol mi predpísaný sanval na nespavosť ale osobne som nepocítil žiadny efekt. Necítil som ospalosť len akoby som bol opitý. Som strašne zúfalý, pretože nemôžem fungovať. Iba sa prevraciam v posteli. Tak so. Vyskúšal 1 a pol, stále žiaden efekt. Mám 120kg a myslel som že to lepšie zaberie ale nič stále žiadna ospalosť v posteli. Dnes som skúsil 1 a dve polky chvíľu po sebe. Ak ma to nezabije, konečne sa aspoň vyspím. Inak už neviem čo mám urobiť. Prosím pomôžte mi niekto. Snáď sa ešte uvidíme.

deti95060810
29. apr 2024

zavolaj lekárovi nech zmení lieky... skús Zopiclon
ak by ani tento liek nezaberal, tak skús si dať ku tomu aj niečo na ukľudnenie.
Alebo niečo prírodné - magnézium + melatonín,
alebo niečo na predpis napr. neurol.
neurol si daj 1/2 tabl., ak nezaberie tak aj celú.
neboj sa .nič sa ti nestane ak zoberieš naraz liek na spanie + oblbovák. Len daj si to v predstihu aby si mal dostatok času na vyspatie - min. 6 - 7 hod.

mladena
29. apr 2024

treba mať veľa fyzickej činnosti a pohybu na čerstvom vzduchu, aby si sa cez deň unavil a schudnúť, prečo si dávaš také nebezpečné lieky? Ja ti nič nevyčítam aj môj muž než sme sa zoznámili bral rôzne lieky ale dostal sa do hrozného stavu kedy už vôbec nemohol spať. Celý organizmus som mu prečistila a spí dobre už asi 10 rokov.

alyctro
autor
29. apr 2024

@mladena momentálne sa moc hýbať nemôžem, som dúfam len dočasne invalid kvôli chrbtici.

alyctro
autor
29. apr 2024

@deti95060810 Dostal som nejaké nové. Tak dúfam že to pomôže. Ďakujem za radu. Vraj mi silnejšie predpísať nemôže, inak sa musím objednať na psychiatrickú ambulanciu vraj kde mi vedia takéto silnejšie predpísať. A to sú mesiace čakania.

rozculena
29. apr 2024

zopiclon alebo stilnox predpíše aj obvodná,ale len 2x,potom sa odvolávala na psychiatra.Zaujímavé.že otcovi jeho obvodná predpisovala bez problémov. Tiež som mala obdobie,že som nevedela zaspať.Skús aj meditáciu
https://www.youtube.com/@milan.koziak
alebo

https://www.youtube.com/watch?v=EbnH3VHzhuE

xistujú aj aplikácie s rôznymi zvukmi na spanie
@mladena pracovala som fyzicky,takže som bola unavená dosť.

deti95060810
29. apr 2024

@alyctro ešte môžeš zvýšiť účinok resp. skôr zaspíš ak si dáš magnézium ...

alyctro
autor
1. máj 2024

@deti95060810 Magnézium používam kvôli kŕčom v nohe občas. Vraj ale únavu naopak odstraňuje.

alyctro
autor
1. máj 2024

@rozculena Unavený som neustále, hovoril som to viac krát lekárovi. No nič moc mi nepomohol. Kvôli únave mi je stále zle a nedokážem plniť základné funkcie. Vyskúšam tie aplikácie aj keď mňa zvuky skôr vyrušujú.

dested
1. máj 2024

Mne pomohol Stilnox. Ale je to len na kratkodobe uzivanie. Je dost navykovy.

natalienka12
1. máj 2024

@dested Stilnox a Sanval je to iste.