Máte skúsenosti so značkou Bloom Robbins?
Ahojte, mali ste niečo od Bloom Robins ? Pomohlo to? Napr. VITAMÍNY NA VLASY S BIOTÍNOM - GUMÍKY
Chcela by som reálne recenzie kedže si rada overujem z viac zdrojov 🙂
@nikoleta999 SuperHair? A zatial ako? Vysledky este niesu?
Ja mám konkrétne týchto jednorožcov, užívam dva mesiace (a to nie pravidelne, stane sa, že občas zabudnem, tak 1x do týždňa) a mám ofinu. Naozaj ofinu. Z tých nových vlasov, čo mi rastú. Neverila som tomu, objednané už zo zúfalstva.
@denisa_deniska wow skvele, a ake šampony a ine pripravky použivate? Pripadne aj stravu ste menili? Len chcem vediet ci sa mi zo oplati mam jemné a riedke vlasy velmi
Môžem len odporučiť. Stoji to za káže euro, po pôrode mi neskutočne padali vlasy. Začala som brat bloom a momentálne mám vlasy po pás, začali mi rast nové vlasy a hlavne zmenila sa aj kvalita vlasov k lepšiemu 🙂
@viktoriaal Skvelé,a šámpony ake pouzivate? Tiež bloom? Ja použivam teraz z DM Alverde prirodnejšie.
Nie, nemenila som nič iné. Šampón mám doterra, ale len kvôli tomu, že mám jemné, riedke a hlavne rýchlo mastiace sa vlasy, a tento mi jednoducho sadol. Okrem toho nič, od tejto značky bloom robbins som ešte skúsila masku, ale otras. Vlasy splasnuté, rýchlo mastné.. no hneď som to posunula ďalej. Ešte si dám občas rozmarínový zábal, ale to som urobila počas užívania tých jednorožcov asi raz, max dva krát, takže tomu to vôbec nepripisujem 🙈
ja teda nemam vobec pozitivne recenzie s Bloom Kupila som rovno 3mesacné balenie a nevidim ziadny rozdiel. za mna vyhodene peniaze
Zatial pouzivam len 2 tyzden, balenie je na mesiac ale urcite idem kupit este dalsie dva balenia aspon a uvidim po 3m
Skoro každá inflluencerka ich propaguje. Toto a hairbrust dookola. O to viac to je pre mna needoveryhodne, lebo neviem ci keby to bolo take dobre, tak potrebujú toľko reklamy.
@anonym_autor ja som akurát dnes douzivala mesačne balenie a nevidím nič 😏ešte dam tomu šancu 2-3m ak nie kašlem nato
ja mám veľmi poziívnu skúsenosť so značkou EMFIORE https://www.emfiore.sk/emfiore-vita-hair/ , beriem druhý mesiac a zmena je brutálna, zloženie je úplne inde ako pri gumových cukríkoch. 🙂
Nekupujte si tieto predražené cukríky, keď majú toľko peňazí aby si zaplatili všetky influencerky aby nás znásilňovali svoji reklamami tak ich reálna hodnota bude 💩

https://hodnotenie-produktov.sk/rebricek/najlep... Pre toto som siahla po tych prvych, ale mám ich len pár dni a cena je smiešna, tak za vyskúšanie nič nedám 🙂