Máte znamienka na atypických miestach chodidla?
Ma to niekto? Lebo ja mam tri uz asi 10 rokov neviem davate si ich odstranit alebo nechavate tak? Kedze som citala, ze su na atypickych miestach.. co nemusi byt ok
@dzejn80 vazne? Ale mal ako keby iba hladke slebo take trochu ze ked si presla prstom po nom si citila ? Lebo ja mam iba ako fliacik ze necitis ked prejdes prstom ponom
Ja ma 2 znamienka na chodidle, nevytrcaju, ani ma nenapadlo dať si ich odstrániť
@ladenka4 okey
nevytrcalo, bolo hladke, ale syn sa s tym narodil a ako rastol, rastlo aj znamienko … najprv nam povedali, ze to mame len sledovat, ale ratat s tym, ze to bude treba vybrat; nakoniec sa to zacalo stracat, co ale kozna vyhodnotila ako nebezpecne, lebo zmena farby, tvaru moze byt signalom, ze sa nieco deje … tak to slo prec
@dzejn80 aha chapem dakujem
radsej dat odstranit, moja znama dostala rakovinu zo znamienka ktore bolo medzi patou a klenbou kym sa ona pri nasom zdravotnictve kde ordinoval nejaky cudzinec dostala s jeho odporucanim na chirurgiu z koznej ambulancie tak jej to zacalo mokvat a nasli sa nasledne aj metastazy a nasledovali operacie atd. Ten cudzinec lekar sa iba rehotal ze na Slovensku nie je tak lahko trestne zodpovedy za pochybenie, kym sa mu po mnohorocnych sudoch nieco dokaze tak aj ona zomrie! A nikto uz mu potom nic nedosvedci. Takze radsej daj vybrat.
@dzejn80 a synovi laserom odstranili alebo chirurgicky
chirurgicky, za 5 minut bol hotovy, mal tam 1 steh
@dzejn80 a bolelo to ci bolo dostatocne zamrtvene
nebolelo, opichali mu to, ani nevedel

pred mesiacom synovi vyberali z chodidla; v principe nam povedali, ze to nerobi problem, ale ak je znamienko na naslapnej ploche (co u nas bolo) je lepsie ho vybrat, pretoze je drazdene a to nemusi robit dobrotu