icon

Mávam výkyvy nálad

24. apr 2022

Ahojte. V poslednom čase mávam veľké výkyvy nálad, až do takej miery, že mením názory na základné životné veci. Uvediem najčastejší príklad, som vo vzťahu. mesiac je všetko ok, ale zrazu z ničoho nič jeden deň mám pocit, že svojho partnera vlastne neľúbim, prípadne mám na neho veľmi zlý názor. Prejdú dva dni, a zrazu si uvedomím, že ho milujem a mrzí ma, že som sa pod vplyvom nálady správala k nemu zle. Počas tých dní mám všeobecne zlú náladu, som precitlivená na všetko, čo partner spraví/povie a cítim sa veľmi nešťastná. a potom je zase mesiac všetko super. A potom zas príde ten deň....
Je to normálne? Poznáte to niekto?

mrkvicka060
24. apr 2022

a nie je to hormonalne - len vramci PMS?

bloger
24. apr 2022

Je to úplne normálne.

autor
24. apr 2022

Ale az do takej miery? Ze si myslim, ze svojho partnera nemam rada?

mrkvicka060
24. apr 2022

ja bohuzial mavam taketo vykyvy niekolkokrat za mesiac, nie len raz.. niekedy tyzden OK a druhy tyzden KO. a netusim co s tym 🤔😕

januska12323
24. apr 2022

Zapisuj si kedy sa to deje, ale ak je mesiac všetko ok tak to bude ten pms. Frajerovi vtedy povedz nech pri tebe ani nedýcha a prežijete to. 😁

kylie1983
24. apr 2022

Nemyslím si ze je to až tak ok… Skús si dať spravit napr. Hormonálny profil, možno sj testy na intolerancie, možno to uz preháňam, ale ja by som to spravila. Ja odkedy som po testoch vyradila z jedálnička určite veci, ktoré mi šialene vyšli ako neprijateľné pre moje telo, tak sa citim oveľa lepšie, mám lepšiu náladu, takisto nemam výkyvy nálad. 🤷🏽‍♀️