icon

Mávate bolesti od ovulácie po menzes? 🙄

11. jan 2021

Ahojte babule, má niektorá to podobne? Neviem či to je ok, ale mám bolesti v pravom vaječníku, do toho aj kríže, strieľa mi to až do nohy. Do toho nervózna ako pri ms. Samozrejme z tých bolesti. Na gyndu idem budúci týždeň,tak som zvedavá čo mi povie.

ninabr
11. jan 2021

ahoj toto iste som riesila minuly mesiac od ovulky do MS denno denne bolest, az som myslela ze mam zapal, po MS to preslo...mozno zo zimy

petrapod
11. jan 2021

Aj ja mám taky stav. Presne viem kedy mám ovulu a do MS kríze ,kosti ,únava nervozita už úd druhého pôrodu to mávam . Hrozne niekedy lepšie niekedy horšie.

autor
11. jan 2021

@ninabr
@petrapod Jejha ja si neviem predstaviť takto existovať ak to bude každý mesiac rovnaké 🙄😱 neskúšali ste nič na to? Čítala som že alchemilkovy čaj je dobrý len ja kojim vtedy sa vraj nemôže

zuzankkaa1
11. jan 2021

Mam to iste. Ovulacia,bolest, nafuknute brucho,asi po tyzdni ti na chvilku prejde a uz zacne boliet brucho pred menzesom. Potom.je klud a o dva tyzdne zas pred ovulkou 🙃 katastrofa. Pytala som sa na to gyn,udajne je to normalne,aj s vekom,potom vsetko sa to tam.hybe,nafukuje,su tam creva,mocovy mechur,preto vsetky tie pocity...🤷‍♀️

petrapod
12. jan 2021

Ja kým som prišla na to že to je práve to obdobie to mi trvalo pekne dlho. Nejak som si zvykla niekedy to je lepšie niekedy horšie. Budem to riešiť keď budem mať čas pri deťoch je to nemožné. :(