Mávate počas menštruácie bolestivé prsia a vaječníky?
Okrem tychto 2bolesti ani neviem,ze mam kramy.Samozrejme ich mam a vidim to,len brusko ma zvykne boliet a neboli.dnes som chcela ist na gyncu a mali dovolenku.
vždy
he he...ja mavam toto vzdy iba od ovu do mrchy...jakmile prijde mrcha, vsechny bolesti ustanou....
ja okrem toho,ze zacnem viac upratovat a som veeelmi podrazdena ani neviem,ze ich mam,alebo ze uz maju prist, 🙂 🙂 🙂 .../.samozrejme viem,podla datumu/
Pred dvoma dňami som bola na ultrazvuku prsníkov preventívne lebo mám hrčky všetko je v poriadku vraj je to normálne po pôrode sú zväčšene presné žlazy ale aj tukove keďže mám väčšie prsia takže keď bolia je to normálne doktorka povedala že niektoré ženy sa ich nemôžu ani dotknúť a bolesti popod brucho pri menzese aj mimo neho tiež a po cisarskom reze ani nehovorím trošku závidím ženám ktoré majú bezproblémový menzes takže sa nemusíš báť my žienky to oproti mužom máme ťažšie ale oni majú zase iné problémy .Pekný večer
rovnako bolesti prsníkov, taký tlak, a v podbrušku, ale dva až tri dni pred menzesom, po tomto druhom pôrode sa k tomu pridali aj kríže, ale keď už menzes dostanem, prestanú 🙂

ja som nikdy nijake bolesti nicoho nemala. Ale teraz po 3 detoch ma straaasne bolievaju prsia.