Medisaf - osobné skúsenosti
Nemáte niekto skúsenosti z medisaf súkromným zariadeným s operáciami ORL??
@fjury mam, odporucam z prof.i ludskej stránky,kludne aj IP,ked chces vediet viac
@eriksonka1234 IP??
@eriksonka1234 mozem vam prosim napisat? Riesime operaciu 3rocnej dcerky cysty na krku..
@lele00 samozrejme môžete
@eriksonka1234 ahoj chcem sa len opýtať keď máš dobre skúsenosti s orl v medisaf u ktorého lekára si bola? Ďakujem
@elizabetha905 u Dr. Saba
@eriksonka1234 dá sa tam ísť len tak na vyšetrenie? Ci len keď ta pošlú na nejaký zakrok
@elizabetha905 dá sa ísť samozrejme na vyšetrenie, treba tam zavolať a dajú vám termín
@eriksonka1234 ďakujem pekne
@lubenka60 ja som prisla asi hodinu pred zakrokom. Uspali ma a neviem kolko to trvalo, ked som sa prebrala, tak som tam bola do vecera a isla domov. Platba bola 100e. Teraz aktualne neviem. Izby su ako v hotely, cistucke s kupelnou a wc. Sestricky boli prijemne. Nechceli dat hned na pokrytie antibiotika, ze az ked budu problemy. Ja som si zohnala 3 dnove a hojilo sa celkom dobre aj rychlo. Po 3 tyzdnoch som bola v praci, oproti kamoske, ta bola doma 5. Detom sa to nejako zazracne rychlejsie hoji. Kazali mi pit harmancekovy caj, pripravit si nieco od bolesti na prestriedanie. Drzim palce
@eriksonka1234 môžem sa aj ja spýtať ?
@andiee212 samozrejme
@eriksonka1234 robia tam tonzilektomie aj malým deťom 2,7 ročným ?
@andiee212 to vám neviem povedať, skúste si tam zavolať
@andiee212 dcére tam vyberali mandle keď mala 4,5 r.
@eriksonka1234 prosím vás a oni majú aj nejakú oficiálnu stránku ? Koľko ste boli po výbere krčných mandlí v nemocnici prosím vás ?
@andiee212 doobeda výber, poobede prepustia. Ja som mala zložitú operáciu klinovej dutiny a večer som bola doma
@andiee212 stačí zavolať na to uvedené číslo a oni vás prepoja, alebo dajú termín na orl

@fjury ano mne robili krcne mandle. Ja som bola spokojna.