Medisaf - osobné skúsenosti
Nemáte niekto skúsenosti z medisaf súkromným zariadeným s operáciami ORL??
@andiee212 ved práve, že je maličká, preto som to dala robiť v Seredi. Úžasný prístup, takmer domáce prostredie a profesionalita. Ja som neverila, ako ju anestéziológ zmotivoval, isla s nim na sálu úplne sama, ani pusu mi nedala🙈
@eriksonka1234 no lenže tam sa ide po 24 hodinách domov nie ? Práve s krcnymi odporúčané aby boli malé deti dlhšie v nemocnici
@andiee212 naozaj nie je nutné, aby bolo dieťa dlhšie v nemocnici. Pri akýchkoľvek ťažkostiach dostanete od nich t. č a sú nonstop k dispozícii. Dieťa sa rýchlejšie a lepšie lieči v domácom prostredí.
Tak maximálna spokojnosť boli sme na výbere nosnych mandlí 2 hodiny po zákroku sme boli prepustený.. Profesionalita a ľudský prístup môžem len odporúčať.. Skôr by ma zaujímalo tie čo majú detičky po koľkých dňoch ste prešli na normálnu stravu zajtra bude druhý deň po zákroku zatiaľ ma kasovite ale pýta mi už aj normálnu stravu. Po 3 dňoch by mohol už normálnu?

@eriksonka1234 ďakujem, ono by to bolo asi lepšie spraviť v nemocnici normálne, predsa len dcéra je malicka