Medissimo - skúsenosti
Ahojte, potrebovala by som informacie ohladne zdrav. centra Medissimo v BA. Kolko ste cakali na termin, aky bol pristup, kolko ste cca platili. Je to pristupne aj pre "obycajnych" ludi? Zaujima ma konkretne preventivka a endokrinologicke vysetrenie. Dakujem za vsetky reakcie. 😉
Ahojte.
Ano mala bohuzial. A to som zazila este starsiu pani na recepcii, ktora plakala, ze jej 2x zrusili vysetrenia a ,ze ich potrebuje.
Mna mrzi,ze zaplatite si za nieco a nie male peniaze a ochota a jednanie je hrozne.
Oni musia fungovať ako každá iná poliklinika, a naozaj ak máte lístok od obvodného lekára objednajú Vás , nie síce hneď na druhý deň, ja som tak bola teraz na neurológii, Ct, očná, a ortopéd. A som spokojná.
No telefonicky to nejde treba tam isť osobne.A na drzo trvať na tom aby Vás objednali.Musia, oni sú tak isto poliklinika ako každá iná.nebude to síce hneď ale ide to .
@babinkaivka ved o to ide. Nie kazdy ma na to nervy. Ja som sa tak tam raz dostala lebo tam mam gyndu, ale osobne na to nemam zaludok. Je mi velmi lutobze zrusili jednorazove platby. Kludne aj rocny polatok na jednu ambulanciu by som prijala

@babinkaivka
mozno CT vysetrenie vedia takto zabezpecit, ale bola si aj u nejakeho odborneho lekara ?