icon

Medociprin a iné fluorochinolóny a vedľajšie účinky

pedrisito
27. okt 2019

Ahojte ..aké máte skúsenosti s týmito ATB .
Máte niekto príznaky ako ..
Poruchy zraku .
Nemožnosť zraku udržať ho na jednom bode
Pri skrolovani na monitore Textu neviete text dobre zachytiť
Neurologicke problémy ako divné pocity v hlave
Pripomínajúce problémy s tlakom prípadne pocit ako deň po opici ,..Ako dlho pretvárajú príznaky ? Ďakujem.

enchant
27. okt 2019

@pedrisito ahoj, ja 4.den uzivam ofloxin a mam trpnutie noh, celkovo zhorsenu koordinaciu, ale uz to vydrzim...snad to potom prejde. Tieto antibiotika su vraj dost skodlive ale nemam moc na vyber.

pedrisito
autor
27. okt 2019

@enchant Pozor na to nežiaduce účinky sú rádovo mesiace ...a ťažko sa ich človek zbavuje ak sa ich vobec teda zbaví ..

enchant
28. okt 2019

@pedrisito no ved ja viem...rozmyslam nad tym stale. Zajtra sa opytam lekara na kontrole ci to mam brat dalej... No zial v laboratornych vysledkoch mi vysla rezistencia na stafylokoka na vsetky ostatne antibiotika... Takze trochu blba situacia.

lubiss
28. okt 2019

pri fluorchin. atb sa odporuca uzivat aj jod, poprípade je dobre si v medzicase supnut zivocisne uhlie + vela vitaminov..

pedrisito
autor
30. okt 2019

S týmito ATB je to ťažko , môžu navodiť také príznaky z ktorých sa človek nevie vymotať ..

hopo1145
17. máj 2020

@pedrisito prosím vás ako ste to nakoniec zvládli? Ja som brala ofloxin 3 dní a katastrofa teda. Závraty bolesť svalov,kĺbov kŕče v nohách, hnačky, nechutenstvo, únava.Zakazali mi ich užívať tak som zvedavá že čím mi to nahradia

lucina1100
18. dec 2021

@hopo1145 Ahoj, prosim ta, ty si uzivala ofloxin? vsak? my uzivame nieco podobne a manzel ked videl tie neziaduce ucinky tak povedal, ze nie.
Prosim ta cim vam nahradili tieto lieky? co vam dali miesto nich? co vam povedali?

lucina1100
18. dec 2021

Prosim vas cim sa daju nahradit tieto fluorchiny? manzel dostal lieky mediciprin a ked videl tie neziaduce ucinky povedal, ze nie.
Nechapem naco ich davaju ludom, ked su tak zle a skodlive, maju vela neziaducich ucinkov?
Viete mi dat daku radu?

lucinkaboz
15. júl 2022

Neužívajte pýtajte iné, je to otrava....búšenie srdca, neistá chôdza, zvracanie

lucinkaboz
15. júl 2022

@hopo1145 ahoj, ako zbavila si sa príznakov , už sa neobjavili

hopo1145
29. júl 2022

@lucinkaboz ahij prešlo to samé po 2 2yzdnoch

lucinkaboz
1. aug 2022

@hopo1145 načo takú otravu predpisujú, keď EU vydala odporúčanie aby sa predpis týchto ATB výrazne obmedzil...ech

pedrisito
autor
7. aug 2022

@hopo1145 po asi roku odzneli samé ..myslim že človek v strese má príznaky ešte väčšie ..čítal som aj na anglických fórach že niektorí ľudia mali príznaky neskutočne ,jeden Čech dokonca písal že chodil po vyšetreniach na ktoré pominal kopec peňazí a nakoniec prišiel na to že to mal z tých ATB ..tie ATB by mali byť posledná štácia záchrany len tu sa predpisujú ako detské piškóty a doktori nemajú prehľad o ich škodlivosti ..odbiju vás ..majú tuším veľký obsah flóru až niekoľko 10 násobne viac ako bezpečne pre človeka ..(lepšie si overiť ,píšem podľa pamäti ,čo som pozeral ..)

pedrisito
autor
7. aug 2022

Ale netreba hľadať konkrétne ATB medociprin ale rôzne iné s tou látkou ..je ich veľa aj článkov je veľa a tvrdších ako je toto https://www.drmax.sk/poradna/antibiotika-prakti...

https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-ve...

kalianka
20. aug 2022

@hopo1145 prešlo Vám to?