Menzes po vyvolávačke - skúsenosti

elisa171
8. dec 2017

Zdravim mamičky, tie ktore ste dostali vyvolavačku na vyvolanie mrchy, akú ste ju potom mali?..ja som dostala teraz ale trvala len slabé tri dni, zvyčajne ju mávam tak 5 dní, aj bolesti som malal uplne mierne..niezeby boli predtym neviem aké hrozne ale aj tak..je to nromalne?..ake mate vy skusenosti?

deltaa
8. dec 2017

naco je vlastne ta vyvolavacka? ved ak niecote telu je tak preto sa nedostavi menstruacia a to ze do tela umelo pichnu hormony aby sa spustila ma aky vyznam? ci to len preto ze niekomu chybaju bolesti a vymienanie vloziek v kazom mesiaci?

elisa171
autor
8. dec 2017

@deltaa ked ti mesiac nepride menzes nieco asi nie je ok a ako kazdy normalny clovek ides k lekarovi..a ked lekar rozhodne ze ju treba pichnut tak sa nehadas kedze ty nemas medicinske vzdelanie..asi tak..

deltaa
8. dec 2017

@elisa171 mne gynekologicka povedala ze ked do roka 2 ci 3 krat vynecha je to uplne normalne pretoze na cyklus vplyva obrovske mnozstvo veci, ale ak sa to deje casto tak vtedy nieco nie je vporiadku.

epsondell
9. dec 2017

Mala som po agolutine uplne normalnu menstruaciu vzdy. To ze si jummala slabsiu teraz neries. Uvidis co bude o mesiac. Ak to bude zas ine alebo ti zas vynecha zacni patrat po pricine