Mierna osteochondróza vo veku 22
13. okt 2021
Dobrý deň. Je to bežná diagnoza alebo niečo zavazne? Doktor mávol rukou. Zatiaľ bolesti nemam. Čo mám očakávať. 😭😭😭😭
@satanca to je tazko povedat. Mne to nabehlo velmi skoro a velmi rychlo... Ak ti to podchytili v takto skorom stadiu, je to len a len dobre. Zatial sa neboj a len si proste uzivaj zivot 😉😉 cviky neporadim, so mnou nikto nikdy nic necvixil, len som obcas bola na elektroliecbe ale zeby mi to pomohlo nemozem povedat... Tie doplnky vyzivy s kolagenom by som povedala ze budu stacit zatial. Hlavne pokoj a nestresuj 😉

@satanca mam to od 9 rokov... Momentalne mam 33, za sebou 7 operacii (chrupavka v kolene sa mi rozpadavala takze 6x artroskopia a 1x mozaikova plastika) ale tak chodim po svojich a to je hlavne 😁🙏 mam aj ine diagnozy k tomu a bolesti celkom pravidelne ale ako vravim, trapim sa s tym od utleho veku a velku mieru na mojom stave ma moj prvy ortoped ktory ma pokladal za hypochondra kym ma druhy lekar zacal liecit... Hlavne klud, ak je to len mierne a zatial nemas bolesti, je to ok 🙂 ak ti nenasadil condrosulf alebo prubeven, poobzeraj sa po nejakych vyzivovych doplnkoch s kolagenom nech mas daku prevenciu