Migréna a antidepresíva
Dlhšiu dobu má trápia migreny.Vysetrenia cievy.. všetko v poriadku.Dnes ma nový neurológ trocha šokoval, že migrenami trápia labilnejsi ľudia, úzkostlivi, pedantni a, že by som mala chodiť k psychologicke a porozmýšľať o užívaní antidepresív vraj má s tým dobré skúsenosti.Vas názor?lekár má pravdu v tom, že sa pretazujem a potom príde záchvat.Lieky určené na migrénu užívam, aj tak mám viac krát do mesiaca záchvat, zvraciam.Povedal Vám už niekedy niekto názor, že nízka hladina serotonínu spôsobuje migrény?Pozerala som na webe články, ale nikdy som si to nedávala do suvislosti a aj sa ma to dotklo, akým štýlom mi to povedal.Nepripadam si labilna či som len vztahovacna?🙂
skus ist na diagnostiku na biorezonanciu, ignoruj takychto lekarov, ked sa nenajde pricina, hned by len lieky na hlavu nasadzali, ale tie aj tak pacientovi nepomozu, ked problem je fyzicky. precitaj si nieco o biorezonancii a tam ti naisto najdu pricinu a nasadia liecbu - prirodnu. Niekedy moze migreny sposobovat aj intolerancia na jedlo, napriklad histaminova, parazity, toxiny, tazke kovy a ine. vsetko ti tam zistia. poradit ti neviem kde, podla bydliska najdi nieco vo svojom okoli. prajem skore vyliecenie.
ano mne VELMI pomohli
mne nedavno pomohol guajacuran s horcikom. je aj na stres a uvolnenie svalov
@marcela91 ako funguje tá biorezonancia?len v skratke.Znama chodila so synom kvôli astme zistilo sa veľa veci, ale ja som taký neveriaci Tomas
mne to ešte žiadny lekár nepovedal... migrénu mávam zo stresov a zlej kombinácii jedla...
Mne tiež pomohli AD, teraz ma boli hlava tak 3 krát v mesiaci.
@deti95060810 ževraj migrenici majú nízku hladinu serotonínu a, keď sú v strese dostanú záchvat.Niekto panicky, úzkosť, my migrénu.Uz som si to načítala aj zo zahr.clanok, ak mi to má pomôcť vyskúšam.
@katulastraka môj syn má migrény tiež aj zo stresu.
Raz za mesiac a pol ma, aj keď sa nič nedeje, ale keď má častejšie, tak to si ju "sám vyvolá".
Keď bol menší, tak z toho, že nechcel chodiť do škôlky, ale keď začal chodiť do školy, tak bolo všetko v pohode. Len zrazu teraz predvčerom, pilil mi uši, že nechce ísť na krúžok, povedala som, že musí a zrazu mi asi o tri hodiny volá učiteľka, že mu je zle, nech pre neho prídem

ja mozem len potvrdit, ako mala som mavala migreny kvoli stresu zo skoly. Akonahle som mala napriklad plavat na telesnej alebo podobne veci, z ktorych som bola nenormalne v strese, tak som v ten den chytila neskutocnu migrenu. Teraz ju mavam ked som velmi pretazena, ani nie tak fyzicky ako psychicky.