Milva a Forcapil

sarah27
16. feb 2017

Prosim len tych o tadu, ktori maju osobnu skusenost s tymi produktami.Aktualne uzivam Forcapil tablety (mam 180tbl balenie) a Milvu sampon chinin forte s chitinovou vodickou, moje otazky:

1.Ked douzivam Forcapil - mam ho na 3 mes, treba tam prestavku zas 3 mes v uzivani???A po 3 mes "volna" mam zas nasadit Forcapil?

2.Otazky ohladom Milvy:
Ohladom Milvy mam zmiesane pocity, lebo vlasy su z nej "nerozcesatelne " a velmi vela vlasov vytrham pri rozcesavani.Pouzivate pri nej aj kondicioner, aky???

Existuje ten Milva maska na vlasy...ci kondicioner inej znacky???

Mne po Milve velmi svrbi hlava a mam lupiny z nej, aku mate skusenost ???

Zaroven mi zacali rast vlasy a neviem ci mi pomohol Forcapil alebo Milva :D

Dakujem za Vase nazory, postrehy, odpovede 🙂

simca06022011
16. feb 2017

1) mala by sa drzat prestavka, neviem, mne bolo z neho tazko od zaludka, presla som na iny a teraz iba Bcko, Dcko, Zinkorot beriem
2) Milva - moja skusenost skoro rocna: CELE ZLE. Nechala som teda zihlavovy nech pouzije moj chlap, jemu z neho tak zacali padat vlasy ze hroza a to ma huste haro, ze mu ani pokozku nevidno... Co sa tyka mna, vlasy nerozcesatelne, vysusene konce, uplne ich chytim, rozpadavaju sa mi pod rukami konceky, vlasy zacnu rast, ale to aj bez toho, ved ked ich vysklbem, zacnu rasto nove.. ale urcite nie hustejsie. Vzdy som pouzivala ich masku, neskor uz kondicioner do koncov. Zrusila som to. Lekarka mi dala Klorane na padanie vlasov sprej, ale pansky. Sampon povedala ze 1. prve umytie tym co pouzivam, podla akutneho problemu (vyrazky, svrbiva hlava, lupiny... bud dezinfekcny, alebo ukludnujuci, zihlavovy) 2. umytie proti padaniu teraz mam nanogen, a nechat min. 4 minuty posobit. Ak potrebujem mam si dat na konce kuru, co som po MIlve potrebovala, fakt sa mi tie vlasy rozpadavat zacali uz pri dotyku, cize lietaju mi vsade male vlasy a pritom nie su to tie noveee baby vyrastene, ale stare, len sa z nich odlomilo... cize fajn, nie je v tom chemia, ale nie je v tom ani nic co by zvlhcilo tie vlasy :( Mala som aj chininovy sampon, aj zihlavovy, aj ten chininovy na suche vlasy s avokadom... no rok som pouzivala milvu urcite... cele zle... test s partnerom mi to iba potvrdil. Pokozka mu zlupinatela az do vyraziek, hroza... Este som dostala tonikum do vlasov, cize pouzivam aj to.
Svrbenie hlavy ale moze sposobit aj to ze ten sampon prekrvuje a tym stimuluje pokozku a rast vlasov... cize to nemusi byt zle :D Len to vysklbavanie vlasov po umyti je podla mna kontraproduktivne, urcite si daj nejaky kondicioner/masku na konce.

sarah27
autor
16. feb 2017

@simca06022011 Dakujem, ste zlata, ze ste sa rozpisali 🙂 Podla mna je aj kontraproduktivne, ze na Milvu sampon trepnem bars - aky kondicioner -aj ked od polky vlasov, ale budem musiet.Lebo Milva masku sa mi uz fakt nechce kupovat.

simca06022011
16. feb 2017

@sarah27 prečo kontraproduktívne? Pri šampóne ide o čistenie a podporu rastu. Kondicionér je na zjemnenie, zvlhcenie a výživenie dlzok. To šampón neurobí.

sarah27
autor
16. feb 2017

@simca06022011 Mozem dat aj kondicioner Schauma??? Diky, ze sa mi tak venujete, uz som z tej Milvy jelen...rozmyslam, ze dam iny ...len som mala lysinu na hlave a zacali mi v nej rast vlasky a neviem ci vdaka Forcapilu alebo Milve 😨

simca06022011
16. feb 2017

@sarah27 možno vďaka obom 🙂)) alebo by začali aj tak... Neviem radiť ohľadom typu. Ja dávam ten čo som bežne používala. Veď iba do koncov 🙂 lebo potom sa fakt len vysklbu a vysušia🙂 skús.

lorela
17. feb 2017

@sarah27
1. Nie, netreba prestávku 3 mesiace, stačia napríklad 2 týždne - mesiac.

2. S Milva nemám ani ja dobré skúsenosti, a ak ťa z nej navyše svrbí hlava, kúpila by som si, na tvojom mieste, inú značku. Ja mám dobrú skúsenosť s Vichy alebo Ducray a k nim aj masku alebo kondicionér.

Z Forcapil rastú nové vlasy aj mne 🙂.
A ešte by som ti odporúčala vodičku na pokožku hlavy, vlasy výborne reagujú aj na masáž, ktoré je s tým spojená. Buď Biohar alebo Neocapil z lekárne.