icon

Minorga 5 % dermálny roztok

bilotti
28. mar 2022

Prosím Vás, ma niekto skúsenosti s MINORGOU 5 % dermálnym roztokom? Ďakujem

Strana
z2
lissiak
28. apr 2025
@susenka14

@lissiak mám zaujem

@susenka14 uz predany 😕

kamkalu
1. máj 2025
@susenka14

@lissiak mám zaujem

@susenka14 Dobrý den, ja mam 2x sprej minorga 5% na predaj.
Objednávala som 3mesacne balenie, ale už mi toľko netreba. Používala som to od januára a uz by som prešla na 2% keď tak. Ako udrziavacku.

schauma123
2. okt 2025

Dievčatá ,viete mi povedať prečo nemôžem dať na hlavu viac ako 6 Strekov? Ráno a večer. A dávam ich na suché vlasy a tie vlasy sú potom také divné neviem ani definovať aké....také ako keby natupirovane 😁

kamkalu
2. okt 2025
@schauma123

Dievčatá ,viete mi povedať prečo nemôžem dať na hlavu viac ako 6 Strekov? Ráno a večer. A dávam ich na suché vlasy a tie vlasy sú potom také divné neviem ani definovať aké....také ako keby natupirovane 😁

@schauma123 7 strekov dokonca😉 hej vlasy su z toho take... naprd no. Najhoršie ze umyjem si vlády a potom zasa ich musim s týmto,,zasrat,,😅 ale je to ucinne. Teraz si to nedávam uz. Asi pol roka som si to dávala.

schauma123
2. okt 2025
@kamkalu

@schauma123 7 strekov dokonca😉 hej vlasy su z toho take... naprd no. Najhoršie ze umyjem si vlády a potom zasa ich musim s týmto,,zasrat,,😅 ale je to ucinne. Teraz si to nedávam uz. Asi pol roka som si to dávala.

@kamkalu áno sú strašne 😁 som zvedavá na konečný efekt.

anonym_5bdaee
31. okt 2025
@kamkalu

@kamkalu Môžem sa opýtať - keď si prestala, tak nevypadli ti tie nové vlasy? Držia ti normálne?

Strana
z2